Cote Sportive Mărite

Cote Sportive Mărite

Introducere

Sunt mai mulți factori pe care trebuie să-i iei în considerare atunci când alegi o casă de pariuri, iar unul dintre acestea este oferta la cotele de pariuri. Tipul și calitatea ofertei ar trebui să te ajute să faci alegerea corectă a casei de pariuri, dar și a mizei pe care să o faci. 

Să știi că agențiile de încredere îți vor pune la dispoziție și oferte de cote îmbunătățite pentru diverse evenimente sportive, iar dacă ești fan fotbal, știi pe ce să mizezi.

Sunt destul de multe lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte de a face mizele. Astfel, descoperă în rândurile de mai jos ce sunt cotele de pariere, cum funcționează acestea și cum îți poți mări câștigurile din pariuri. 

Casino
First deposit bonus 500 EUR
5.0
100% UP TO€120 PLUS 120 FREE SPINS
4.8
100% + 122 eur
4.8
Bonus de bun venit de 350%
Obțineți un bonus de 200% până la 400 RON la prima depunere și 150% la cea de-a doua depunere!
4.8
500RON bonus de bun venit
4.5
100% până la 600RON + 60FS
4.5
€50 bonus
4.5
150 LEI Free bet + 200% Profit Boost
4.5
Bonus de 100% până la 600 de RON
4.5
100% Bonus până la 500 RON
4.5
BONUS!
700 lei+100 lei Pariu Gratuit+25 Rotiri
4.5
WELCOME PACKAGE €450 + 250 Free Spins
4.5
100% fără risc până la 300 RON
4.3
Bonus 500 RON De bun venita la sport
4.3
Incaseaza Bonus 500 RON la depunere in 2023
4.0

Ce sunt cotele de pariere?

Fie că ești un jucător cu experiență sau nu, hai totuși să vedem cum stă treaba cu cotele de pariere. Să începem mai întâi cu ce prezintă acestea. Cotele reprezintă probabilitatea unui eveniment de a se întâmpla. Respectiv, ar putea fi vorba despre o echipă sportivă să câștige un anumit meci, despre un jucător care va marca un gol, dar și multe altele. Dacă ești amator de fotbal, atunci îți recomandăm să faci cote de pariuri la fotbal. Experiența promite a fi una mai mult decât tare. 

Ceea ce trebuie să știi e că pariurile sunt mereu însoțite de cote, ceea ce semnifică că poți fi aproape sau nu de câștigurile tale. Totul depinde doar de tine, pregătește pariurile și fii mult mai aproape de succes. 

Desigur, sunt diverse avantaje, dar și dezavantaje pe care le prezintă cotele de pariere, dar ceea ce vrem să-ți prezentăm și credem că este necesar să cunoști este  modul de calculare a cotelor. În România, standardul cotelor de pariere este european (decimal), deci este foarte simplu de înțeles. Îți vom prezenta un exemplu mai jos. 

Dacă vrei să pariezi 100 de lei pe o anumită echipă la o cotă de 1.50, atunci vei avea de câștigat 150 lei (100 lei x 1.50 cota de pariere). Respectiv ai ieșit în plus cu 50 de lei. 

Cote mărite, Super oferte și Odds booster

Dacă ești jucător nou, s-ar putea să-ți spunem ceva ce nu știai: casele de pariuri tot urmăresc niște trenduri, dar cu siguranță prezintă ceva diferit de ce ai văzut în alte industrii. 

Cotele mărite, super ofertele și odds booster sunt niște trenduri pe care le poți întâlni la casele de pariuri care oferă servicii de calitate, cum ar fi Betano, Superbet, dar și altele.  Mai simplu spus, acestea reprezintă niște cote extrem de bune la evenimente sportive sau pot fi pariuri speciale cotate foarte bine. De cele mai multe ori, pariurile speciale merg separat de cotele mărite și fac referire la niște pariuri mai precise. 

Cotele mărite pot fi de obicei sub formă de oferte zilnice sau pe o perioadă limitată, depinde de agenție, dar ceea ce nu te limitează este șansa ta de a avea parte de senzații de neuitat și adrenalină la maxim. Doar un click te mai desparte de cea mai tare experiență de pariere. Nu uita să fii la curent și cu cele mai noi oferte la cote de pariuri sportive și să faci mizele pentru echipa sau jucătorul favorit. 

Un lucru mai avem să-ți spunem. Nu ezita să citești ceea ce urmează, să accesezi site-urile caselor de paruri pentru ca ne dorim ca experiența ta să fie una sigură și cu multe câștiguri.     

Cum funcționează cotele îmbunătățite în pariurile sportive

Cel mai important aspect este să găsești cele mai bune și avantajoase cote pentru cote de pariuri sportive. Cotele îmbunătățite îți oferă oportunitatea de a paria pe cote mult mai mari decât ar fi probabilitatea reală ca un anumit rezultat sau scor să se întâmple. Iar cel mai fain este că poți profita din plin de cotele mărite. Cum poți face asta mai exact? Operatorul de cote de pariuri stabilește cotele speciale care vor apărea pe site. De obicei sunt destul de simplu de găsit pe site, fiind afișate în partea de sus a meniului de navigare. Așadar, adaugi cotele pe biletul tău de pariere și faci mizele. Atât. 

Deși pot exista anumite limite la valoarea maximă a cotelor de pariere, șansele tale de câștig pot fi destul de mari. Urmărește site-urile caselor de pariuri și asigură-te că ai făcut bine mizele.

FAQ

❓ Ce este o cotă de pariere?
O cotă de pariere este probabilitatea ca un anumit eveniment sportiv să se întâmple. Ex: o echipă va câștiga un meci, un jucător va înscrie un gol, etc. 
❓ Cum se calculează cotele de pariere?
La o sumă de 50 de lei pe care o pariezi pentru o anumită echipă la cota de 1.50, câștigul tău va fi de 25 lei. 
❓ Care sunt casele de pariuri ce oferă cote măritela pariuri sportive?
Unibet, Superbet, Betano, Betfair sunt câteva dintre casele de pariuri care oferă cele mai bune cote la pariuri. Accesează site-ul acestora și verifică ofertele. 
❓ De ce să folosesc cote îmbunătățite?
Cotele mărite îți oferă ocazia să te distrezi și să câștigi mai mult. Dar indiferent de toate, îți recomandăm să intri pe site-ul caselor de pariuri și să citești cu atenție termenii și condițiile ofertelor de cote mărite. 
❓ La ce sporturi pot găsi cote îmbunătățite?
Pe site-ul fiecărei agenții, găsești categoria de sporturi pentru cote. De cele mai multe ori vei găsi fotbal, baschet, tenis, dar și altele. 
TOP case de pariuri ale săptămânii.