Pe arena sportivă, trebuie să-ți găsești aliatul tău pentru victorie. Un astfel de aliat este Skrill, portofelul electronic de ultimă generație, prin care poți face depuneri și retrageri rapide și sigure doar în câteva click-uri.

Cu Skrill, orice parior devine un maestru în gestionarea plăților, iar fiecare tranzacție este parte din succesul tău.

Ce este Skrill?

Skrill a fost lansat pentru prima dată în anul 2001 și este un portofel electronic ce facilitează plățile și transferurile într-un mediu virtual de încredere. A căpătat rapid popularitate, devenind un partener de încredere în peisajul financiar digital prin oferirea soluțiilor pentru transferuri, comerț electronic și alte tranzacții.

Pe piața din România, Skrill a devenit una dintre opțiunile preferate pentru depunerile și retragerile rapide pe platformele de pariuri sportive. Având în spate funcționalități avansate, Skrill se caracterizează prin flexibilitate și eficiență în gestionarea finanțelor.

Vorbind despre platforma Skrill, aceasta oferă o interfață modernă, sigură, în care poți schimba rapid valute în timp real. Beneficiul major al platformei este că oferă clienților oportunitatea de a deține control complet asupra modului în care își gestionează banii.

Beneficiile pe care le oferă Skrill pentru Pariuri Sportive

Pariurile online cu Skrill sunt o experiență pe care nu o poți descrie în cuvinte, această experiență trebuie să o trăiești. Acesta a devenit partenerul tău de încredere, care îți asigură depuneri instantanee și retrageri rapide. În contextul pariurilor sportive, Skrill România aduce o serie de beneficii semnificative, inclusiv:

 • Depuneri instantanee și retrageri rapide – cu Skrill ai oportunități de pariere fără întârziere. Faci depuneri și retrageri care îți facilitează acces rapid la câștigurile tale.
 • Securitate ridicată – Skrill facilitează sisteme riguroase de securitate pentru a oferi protecție maximă datelor tale personale și financiare.
 • Plăți în diverse valute – cu Skrill nu ajungi să cunoști limite de valută. Platforma oferă instrumente valutare avansate, care îți permit să faci tranzacții în diverse monede.
 • Accesibilitate mobilă – Skrill dispune și de o platformă mobilă proprie, care îți oferă acces rapid pentru efectuarea tranzacțiilor de pe orice dispozitiv mobil. Acest fapt îți facilitează o experiență de pariere din orice colț al lumii, de pe dispozitivul tău preferat.
 • Interfață intuitivă – cu o platformă modernă, Skrill poate fi accesat și de utilizatorii începători. Informațiile necesare pot fi găsite destul de ușor, iar tu te bucuri de o experiență plăcută cu banii tăi.

Skrill a reunit toate aceste beneficii pe platforma sa, pentru ca tu să te bucuri de o experiență de pariere peste nivelul așteptărilor tale.

Cum folosești Skrill pentru Pariurile Sportive?

Skrill oferă avantaje și la nivel de utilizare a platformei. În contextul pariurilor sportive, procesul de utilizare a platformei este simplu și eficient dacă urmezi acești pași:

 • Înregistrare sau autentificare în cont – dacă nu ești utilizator Skrill, te încurajăm să-ți creezi un cont și să furnizezi informațiile necesare. Dacă ești deja utilizator activ, putem doar să te felicităm că ai ales o platformă de încredere în care să-ți gestionezi banii și să realizezi alte tranzacții financiare importante.
 • Depunere fonduri – să faci pariuri cu skrill este un proces extrem de plăcut. Tot ce trebuie să faci este să accesezi contul tău de pe site-ul casei de pariuri, să selectezi opțiunea de plată prin Skrill, să introduci suma dorită pentru pariere și să confirmi plata.
 • Redirecționare către platforma Skrill – pentru a confirma plățile efectuate, vei fi redirecționat către pagina de plată Skrill. Vei introduce datele personale și vei finaliza procesul prin accesarea butonului de confirmare a plății.
 • Autorizarea tranzacțiilor – pentru a adăuga o plus securitate plăților efectuate, Skrill îți cere să-ți autorizezi tranzacțiile printr-o parolă unică sau autentificare prin pași multipli.
 • Finalizarea plăților – finalizarea etapei de autorizare a plății, de va direcționa din nou pe site-ul casei de pariuri.
 • Retragerea câștigurilor – cu cât faci mai multe pariuri, cu atât ai mai multe șanse pentru a câștiga. Pentru a retrage bonusurile tale, alege retragerea prin Skrill, introdu suma pe care vrei să o retragi și bucură-te de câștigurile tale.
 • Confirmare pe Skrill – în cazul în care ți-ai retras banii, vei fi înștiințat când banii vor fi disponibili în contul tău Skrill. Îi poți utiliza pentru alte tipuri de tranzacții sau să faci retrageri în contul bancar.
 • Monitorizarea tranzacțiilor – alegând Skrill pariuri,  ai o imagine completă asupra tuturor tranzacțiilor pe care le-ai realizat. Fii mereu cu ochii pe contul tău și asigură-te că balanța contului tău este mereu suplinită.

Securitate și Confidențialitate

Securitatea și confidențialitatea datelor clienților se află în fruntea priorităților, fapt pentru care Skrill a adoptat câteva măsuri de siguranță, inclusiv:

 • Autentificare în doi pași – această măsură adaugă o protecție în plus datelor tale și te ajută să fii protejat în cazul unor potențiale fraude. După ce ai introdus parola în contul tău, vei primi pe telefonul tău un cod prin SMS, pe care îl vei introduce în platformă pentru a finaliza autentificarea în contul tău Skrill. Astfel, poți fi sigur de faptul că doar tu poți avea acces la contul tău, iar datele tale personale și financiare sunt în siguranță.
 • Criptare avansată a datelorpariurile online cu Skrill sunt pe mâini bune, datorită faptului că platforma folosește instrumente avansate pentru criptarea datelor pentru a-ți proteja informațiile personale și financiare. De asemenea, Skrill a implementat diverse tehnologii care pot detecta potențiale fraude și monitoriza activitățile suspecte din contul tău.
 • Opțiuni de control – cu Skrill înveți să gestionezi banii cu multă responsabilitate. Ai posibilitatea de a seta anumite limite de cheltuieli sau retrageri, pentru a nu depăși bugetul tău.

Cu Skrill România finanțele tale sunt în siguranță, iar tu poți face pariuri sportive sau alte tranzacții sub maximă protecție și siguranță.

Taxele și Limitele Skrill

Platforma Skrill oferă clienților săi opțiuni diverse de taxe și limitate, care sunt adaptate în funcție de diferite tipuri de tranzacții și nevoi personale. Taxele pentru transferuri pot varia de la o metodă la alta. Astfel:

 • Pentru transferurile bancare internaționale nu se percepe o taxă de transfer.
 • Pentru transferurile internaționale prin card de debit sau Paysafecash, taxa poate ajunge până la 1%;
 • Pentru transferurile internaționale prin card de credit, taxa poate ajunge până la 2.99%;
 • Pentru transfer internațional în aceeași monedă de expediere sau de primire, taxa ajunge până la 4.99%;
 • La majorarea cursului valutar al transferurilor internaționale, comisionul ajunge până la 4.99%;
 • Pentru transferurile naționale sau interne, comisionul poate ajunge până la 2%, în funcție de sumă.

În cazul transferurilor de tip Skrill to Skrill, comisionul de transfer ajunge până la 2.99%, iar tranzacțiile de primire a banilor sunt gratuite, acestea fiind lipsite de taxe de transfer.

Ce ține de limitele Skrill, opțiunile pot varia de la casă la casă. Spre exemplu:

 • La Unibet, limitele pentru depunere sunt următoarele: suma minimă pentru depunere la pariurile sportive este de 65 de lei, iar suma maximă este de 50.000 de lei;
 • La NetBet, suma minimă pentru depunere este de 40 de lei, iar cea maximă poate ajunge la 40.000 de lei;
 • La WinMasters, suma minimă pentru depunere este 40 de lei, iar cea maximă de 9000 de lei;
 • La Betano, limitele sunt următoarele: suma minimă spre depunere este de 20 de le și poate ajunge la 40.000 de lei.

Pentru a fi la zi cu detaliile despre taxe, îți recomandăm să accesezi site-ul oficial Skrill sau în aplicația mobilă și să te informezi despre acest subiect, pentru a putea planifica tranzacțiile cât mai eficient și să eviți situațiile neprevăzute.

Disponibilitatea Skrill pe Platformele de Pariuri Sportive din România

Serviciile Skrill România sunt disponibile pe diverse platforme de pariuri sportive. Astfel, am analizat câteva case de pariuri care acceptă Skrill și ne-am bucurat să regăsim UniBet, NetBet, WinMasters și Betano în această listă. Această metodă de plată este perfectă pentru tranzacțiile de depuneri și retrageri, făcând gestionarea fondurilor un proces plăcut și rapid.

Fanii sporturilor pot face depuneri rapide în conturile lor de pariuri, profitând astfel de oportunități imediate de pariere. Din ofertele cele mai populare de sporturi, fotbalul, tenisul, baschetul, dar și alte sporturi, sunt de nelipsit.

Din oferta de pariuri pentru fotbal, regăsim:

 • Unibet – oferă o colecție de peste 200 de evenimente sportive, transmisiuni live, bonus atractiv de 300 de lei și multe alte beneficii.
 • NetBet – dispune de peste 300 de evenimente la fotbal, cu opțiuni diverse de pariere. Pentru clienții noi, NetBet oferă un bonus de 500 de lei, pe baza promo codului 20FREE și care poate fi utilizat o singură dată.
 • WinMasters – oferă peste 500 de evenimente sportive, un bonus de 505 lei la înregistrare pentru primele 3 depuneri.

În cazul pariurilor pentru tenis, situația este următoarea:

 • Unibet – peste 600 de evenimente din turneele de tenis și bonus de 300 de lei, plus 200 de rotiri, la prima depunere minimă de 25 de lei.
 • NetBet – îți oferă peste 450 de evenimente la tenis și bonus la înregistrare de 500 de lei.
 • Betano – îți oferă bonus de 500 de lei la înregistrare la o primă depunere minimă de 25 de lei, la un rulaj de pariuri 5x din suma bonusului și a depunerii.

Avantajele și Dezavantajele Folosirii Skrill pentru Pariurile Sportive

Folosirea platformei Skrill pentru pariurile sportive vin cu o serie de avantaje și dezavantaje. Printre avantaje regăsim:

 • Eficiență – platforma Skrill facilitează accesul la depuneri și retrageri rapide, oferind flexibilitatea tuturor pariorilor în administrarea propriilor fonduri și oportunități instantanee de pariere.
 • Securitate avansată – Skrill implementează instrumente și tehnologii avansate de protejare și criptare a datelor cu caracter personal și financiar.
 • Monede diverse pentru tranzacții – cu o platformă intuitivă și modernă, Skrill îți oferă șansa de a face plăți și retrageri în diverse monede. Acest aspect facilitează tuturor fanilor posibilitatea de a participa la turnee și evenimente sportive internaționale.

Iar printre dezavantaje, remarcăm:

 • Taxe avansate – în funcție de operațiuni, taxele pot varia de la 0 la 4.99%. Deși Skrill încearcă să optimizeze taxele pentru a fi accesibile tuturor, trebuie să fii conștient că nu poți fi lipsit de acestea. Pentru mai multe informații despre taxe, verifică site-ul oficial Skrill.
 • Limite de limbă – dacă nu stai bine la capitolul limbi străine, Skrill vine cu dezavantajul că nu îți oferă informații în limba română. Acum ai opțiunea de a folosi instrumente de traducere sau să te apuci să înveți o limbă străină pentru a înțelege informațiile oferite de Skrill.
 • Verificarea contului – procesul de verificare a contului este un aspect pe care Skrill mizează destul de mult. Însă uneori, procesul de verificare poate veni la pachet cu anumite limite, precum: timp de procesare, necesitate de verificare completă a contului, furnizarea documentelor solicitate de Skrill, cât și altele.

Comparare Skrill cu Alte Metode de Plată

Alegerea metodei de plată potrivite poate fi un proces mai complex. Din acest motiv, îți oferim o imagine comparativă dintre Skrill card și alte opțiuni de plată populare pentru tranzacțiile digitale.

 • Skrill vs Neteller – ambele sunt portofele electronice populare, ce oferă clienților săi modalități rapide și sigure de efectuare a plăților și gestionare a fondurilor. Atât Skrill, cât și Neteller sunt deținute de aceeași companie, ceea ce semnifică că oferă servicii aproximativ similare. Cu toate acestea, între ele există și diferențe majore. Skrill se focusează pe tranzacții internaționale și metode de conversie instantanee, în timp ce Neteller este preferat de clienți pentru transferurile interne.
 • Skrill vs transfer bancar – Skrill pune acces pe durată rapidă de procesare a tranzacțiilor, în timp ce în cazul transferurilor bancare procesarea poate dura mai mult și poate implica taxe mai mari.
 • Skrill vs Card de Debit/Credit – să utilizezi un card de debit sau credit poate fi destul de simplu și comod, până dai de niște bariere la tranzacțiile într-o singură monede, care pot percepe taxe mai mari. În cazul Skrill, platforma oferă rate de conversie accesibile în mai multe monede.
 • Skrill vs Paysafecard – Paysafecard facilitează tranzacții anonime, dar este limitat la capitolul retrageri, în timp ce Skrill oferă un pachet complet de de retrageri și alte tipuri de operațiuni financiare.

FAQ

Cum poate fi folosit portofelul electronic Skrill pentru pariuri sportive?

Skrill este una dintre cele mai populare opțiuni pentru depuneri și retrageri pe platformele caselor de pariuri sportive.

Ce case de pariuri din România accepta Skrill?

Printre casele de pariuri de încredere pentru pariuri sportive cu Skrill remarcăm UniBet, NetBet, Betano, WinMasters și altele.

Tranzacțiile efectuate prin Skrill implică taxe?

Orice tip de tranzacție realizată prin Skrill implică anumite comisioane. Pentru informații complete despre taxe, îți recomandăm să accesezi site-ul Skrill.

Ce beneficii oferă Skrill pentru pariuri sportive?

Printre principalele beneficii se regăsesc depuneri și retrageri rapide pentru pariuri online cu Skrill, accesibilitate mobilă, platformă cu interfață modernă și intuitivă, tranzacții în diverse monede, etc.

Asigură Skrill protecția datelor utilizatorilor?

Skrill a implementat autentificarea în doi pași, metode de criptare a datelor personale și financiare, dar și alte măsuri pentru protejarea contului.

TOP case de pariuri ale săptămânii.