Pariuri online pe UFC. Tot ce trebuie să știi

Pariuri online pe UFC. Tot ce trebuie să știi

Luptele din UFC (Ultimate Fighting Championship) au crescut enorm în popularitate în ultimii ani, fanii așteptând cu nerăbdare fiecare luptă. Pe lângă faptul că este un sport pentru spectatori, artele marțiale mixte au devenit, de asemenea, o alegere populară pentru pariurile online. Mulți oameni aleg acum să plaseze pariuri sportive pe UFC, pentru că le permit nu numai să adauge un pic de adrenalină la experiența lor de vizionare, ci și să facă profituri de pe urma luptelor. Hai să citești în continuare ca să afli totul despre UFC live, dar și câteva sfaturi care te vor ajuta să plasezi pariuri pe UFC.

Ce este UFC

UFC (Ultimate Fighting Championship) este o promoție de arte marțiale mixte (MMA) în cadrul căreia luptă cei mai buni luptători din lume. Organizația a fost fondată în 1993 și de atunci a devenit un fenomen global, cu evenimente organizate în întreaga lume, care prezintă 12 divizii de greutate (opt pentru bărbați și 4 pentru femei), și respectă Regulile Unificate ale Artelor Marțiale Mixte. 

Luptele UFC au loc într-o cușcă octogonală și pot prezenta o varietate de stiluri de luptă, inclusiv box, jiu-jitsu brazilian, wrestling și kickboxing. Luptătorii concurează în diferite categorii de greutate, de la categoria muscă la categoria grea, fiecare meci constând în trei până la cinci runde. Dar haideți să vedem cum poți plasa pariuri și care ce site-uri cu UFC pariuri există în România.

Cum poți paria online pe luptele din UFC

 Pentru a începe să plasezi pariuri pe UFC online, primul pas este să găsești o casă de pariuri sportive care are în portofoliu secțiune de UFC. Odată ce ai ales un operator online, trebuie să te înregistrezi și să faci o depunere. Apoi poți începe distracția. Mergi la secțiunea de UFC pentru a vedea ce lupte urmează, dar și cotele oferite. Înainte de a plasa un pariu este important să te documentezi despre luptătorii implicați, să evaluezi statisticile, recordurile, stilurile de luptă, dar și performanțele recente. Cu o analiză atentă și un pic de noroc, a plasa pariuri sportive pe UFC poate fi o distracție palpitantă, dar și potențial profitabilă. Imediat vom detalia și îți vom spune și care sunt cele mai populare tipuri de pariuri pe care le poți plasa pe UFC live sau pre match.

Sfaturi pentru pariuri online pe UFC

Dacă vrei să începi să pariezi pe UFC, atunci este important să citești sfaturile noastre care te pot ajuta să începi cu dreptul această aventură. 

  1. Fă o cercetare înainte – nu paria niciodată fără să faci o analiză a luptătorilor. Citește despre recordurile lor, stilurile de luptă și ultimele performanțe. Te va ajuta să faci predicții bine informate.
  2. Nu paria din prima pe luptătorul considerat favorit. Caută valoarea și ia în considerare că și outsiderii pot avea o șansă de a câștiga.
  3. Analizează meciul. Fii atent la modul în care luptătorii se potrivesc între ei. Unele stiluri pot fi mai favorabile împotriva anumitor adversari, vezi dacă au mai luptat împreună și cum s-au descurcat.
  4. Pariază cu creierul, nu cu inima. Chiar dacă ești fanul unui anumit luptător, dar știi că poate nu are nicio șansă în fața unui anumit adversar, nu miza pe el.
  5. Stabilește un buget și ține-te de el. Este ușor să te lași dus de val cu pariurile online, așa că stabilește un buget și respectă-l.

Strategii pentru pariurile pe UFC

O strategie eficientă este să te concentrezi pe luptătorii cu un palmares și experiență dovedită în UFC. Fii atent la stilurile lor de luptă și dacă au avut succes împotriva unor adversari similari.

Este important să fii la curent cu cele mai recente știri și accidentări, deoarece acestea pot avea un impact semnificativ asupra rezultatului unei lupte. Nu în ultimul rând, profită de orice promoție sau bonus oferite de casele de pariuri și încearcă și pariurile pe UFC live România. Toate aceste lucruri te vor ajuta să îți crești șansele de câștig, dar, nu uita că nicio strategie nu îți garantează câștiguri, atât timp cât totul ține de noroc. 

Cele mai populare tipuri de pariuri pe UFC

Există multe tipuri de pariuri pe UFC, iar dacă ești un parior profesionist, sigur ești familiarizat cu termenii pe care îi vei citi mai jos. Aici ai o listă cu cele mai populare tipuri de pariuri pe luptele din UFC:

  • Pariu pe câștigătorul meciului. Acesta este cel mai simplu pariu, în care practic mizezi pe luptătorul care va învinge. 
  • Pariu pe numărul total de runde. Aici, pariorul tebuie să aleagă numărul de lupte în care se va încheia partida. Nu trebuie să fie neapărat numărul fix de runde, ci este un pariu de tip peste / sub un anumit număr de runde.
  • Pariu pe modalitatea în care se va termina lupta. Aici ai mai multe opțiuni de pariere pentru că victoria poate fi obținută prin: Knock Out, Technical Knock Oot, abandon al adversarului din diverse motive sau prin decizia arbitrilor.
  • Pariu pe rundă. Ai opțiunea să pariezi pe runda în care se va termina meciul
  • Pariu pe rundă și modul în care se va obține victoria. E un pariu mai riscant, dar nu imposibil de câștigat. Este practic un pariu care le combină pe cele două de mai sus.

Cele mai populare competiții de MMA

Unele dintre cele mai populare evenimente de pariuri online în MMA includ evenimentele UFC, evenimentele Bellator MMA și evenimentele ONE Championship. Evenimentele UFC sunt, de departe, cele mai populare, milioane de fani urmărind unii dintre cei mai buni luptători din lume care se întrec în cușcă. Evenimentele Bellator MMA și ONE Championship sunt, de asemenea, populare în rândul fanilor și oferă o gamă largă de opțiuni de pariere. Pe lângă aceste evenimente majore, există și evenimente MMA regionale mai mici care oferă oportunități de pariere.

Concluzie 

Odată ce începi să pariezi pe luptele din UFC suntem siguri că vei continua să o faci. Este o activitate distractivă, care adaugă adrenalină la experiența de vizionare a luptelor, având în vedere că vei fi direct implicat prin pariurile plasate. Este însă important să abordezi pariurile online cu o strategie bine informată, inclusiv să te informezi despre luptători, meciuri și cele mai recente performanțe ale luptătorilor. Pe măsură ce popularitatea luptelor din UFC crește, tot mai mulți pariori se vor îndrepta spre pariurile pe luptele de MMA.