FREE BET

FREE BET

Ce sunt pariurile gratuite la casele de pariuri?

Ca să ai parte de pariuri gratuite trebuie să știi unde le găsești, dar despre asta puțin mai târziu. Mai întâi de toate hai să vedem ce sunt pariurile gratuite și cui se adresează. Pariurile gratuite sau freebet, cum vei întâlni mai des, sunt niște bonusuri pe care poți miza fără a risca să pierzi bani. Multe dintre pariuri sunt considerate a fi utile pentru jucătorii noi, cu atât mai mult dacă pariul gratuit este sub formă de bonus de bun venit, precum cel de la casa de pariuri NetBet.

Free Bet la casele de pariuri din România

Este bine de știut că nu orice casă de pariuri din România oferă pariuri gratuite. Deși nu ar trebui să prezinte factorul principal în alegerea unei case de pariuri, totuși pariurile gratuite oferă posibilitatea jucătorilor începători să mizeze fără de a pierde bani și de a avea parte de senzații de maximă adrenalină.

Hai să vedem ce case de pariuri din România oferă bonusuri de tip freebet:

  • Betano – oferă pariuri bet pentru clienții abia înregistrați pe site;
  • Vulkan bet – nu oferă pariuri gratuite, dar oferă un bonus mare de până la 500 de euro la prima depunere
  • 888sport – una dintre puținele case care oferă pariuri gratuite în fiecare zi;
  • Betfair – îți oferă posibilitatea de a paria fără risc și de a obține freebet-uri surprinzătoare;
  • Admiralbet – apreciem casa de pariuri Admiralbet pentru că oferă pariuri gratuite de bun venit pentru toți jucătorii noi;
  • Sportingbet – ai auzit de pariuri gratuite pentru competiții europene? Află că la Sportingbet ai parte de un asemenea bonus.

Acum că știi ce case de pariuri din România îți oferă pariuri gratuite, tot ce ai de făcut este să alegi cu ce casă de pariuri vrei să mergi mai departe. Gândește-te bine pentru că de alegerea ta depinde cât de mulți bani vei câștiga ulterior. Analizează bine fiecare site și fă alegerea potrivită.

Pariu gratuit pentru înregistrarea la o casă de pariuri

Fie că știai sau nu, există câteva tipuri de pariuri pe care le poți găsi pe site-urile caselor de pariuri din România. Dar, ceea ce este mai important de știut este că la majoritatea caselor, pariurile de tip betfree sunt cele mai frecvente. Mai mult, e bine să știi că poți avea parte de pariu gratuit sub formă de bonus de bun venit la înregistrare, pe baza primei depuneri pe care o efectuezi.

Cum să obțineți 50% sau 100% din depozit

Sunt câteva tipuri de oferte de pariuri gratuite, dar cel mai des întâlnit este bonusul de bun venit care poate acoperi depozitul tău inițial, de 50% sau chiar 100% din suma primei tale depuneri. Sună wow, nu? Aceste oferte vin cu câteva cerințe complexe pe care trebuie să le citești atunci când faci prima depunere, iar cea mai importantă cerință la freebet ține de suma bonusului. Cu cât suma bonusului este mai mare, cu atât vor fi mai complexe cerințele la pariuri și rulaje.

Cum funcționează pariurile gratuite

Cele mai mari case de pariuri din România au gândit strategia de betting free pentru a crește nivelul de încredere al jucătorilor, dar și pentru a le oferi ocazia de a experimenta senzații tari de adrenalină. Pariurile gratuite funcționează destul de simplu. Primești mizele de la casele de pariuri absolut gratuit și păstrezi doar câștigurile potențiale. Spre exemplu, dacă pui un pariu de 100 de lei pe România că va învinge Franța la o cotă de 2.00. În cazul în care România câștigă, tu rămâi cu acei 100 de lei, care provin din câștigurile tale, în timp ce miza va fi returnată la casa de pariuri.

Nu este nimic complicat. Trebuie doar să fii atent unde pariezi și cât pariezi, astfel încât câștigurile tale potențiale să fie cât mai mari.

Rata fără risc

O altă ofertă de pariu gratuit este de tipul ratei fără risc. Pentru a fi eligibil pentru ofertă, trebuie mai întâi să faci un pariu din bani proprii. Dacă ești norocos și câștigi, atunci păstrezi toate câștigurile, iar dacă pierzi, suma mizată va fi creditată în contul tău, ceea ce presupune că faci pariu fără niciun risc.

Trebuie să mai știi că există condiții speciale pentru retrageri, de aceea ai grijă să citești condițiile ofertei pe site-ul unde ai plasat pariuri.

Cum să obțineți un FREE BET

Strategia betting free este o modalitate bună de a câștiga mai mult și se referă atât la câștigurile tale, cât și la cele ale caselor de pariuri. Din moment ce ai câștigat, următorul pas este să-ți revendici banii, ceea ce nu este chiar atât de ușor. La unele case, pariurile gratuite necesită o contribuție și din partea ta, ceea ce semnifică că trebuie să faci o depunere în contul tău pentru a putea activa oferta freebet. S-ar putea să ți se mai ceară să depui un pariu de calificare, ceea ce presupune că trebuie să plasezi un anumit pariu pentru a activa pariurile gratuite.

Pariul de calificare are anumite cerințe pe care trebuie să le îndeplinești, precum:

  • Cote minime pentru a putea activa oferta freebet; 
  • Miză minimă pentru a fi eligibil la pariu gratuit;
  • Perioadă de valabilitate pentru plasarea pariului;
  • Metode de depunere.  Ofertele de pariuri gratuite exclud metode de depunere precum Skrill sau Neteller.

De regulă, aceste cerințe sunt trecute pe site-ul fiecărei case de pariuri, în secțiunea specială dedicată Termenilor și Condițiilor.

FAQ

❓ Ce este un freebet?
Freebet este un pariu gratuit, prin care poți plasa pariuri fără de a risca să pierzi bani.
❓ Cum pot găsi cele mai bune oferte de pariuri gratuite?
Cea mai bună modalitate este de a compara ofertele celor mai mari case de pariuri din România. Fii atent la specificul casei de pariuri, este extrem de important ca aceasta să dețină o licență ONJN. Iar pentru a fi sigur de oferta aleasă, citește cu atenție termenii și condițiile acesteia.
❓ Există posibilitatea de a retrage un freebet?
Un freebet nu poate fi retras, ci suma câștigată din pariu. Aceasta semnifică că poți retrage doar câștigurile potențiale.
❓ Pentru cine sunt pariurile gratuite?
Pariurile gratuite sunt dedicate atât clienților noi, cât și celor cu experiență. Totul depinde de tipul ofertei și perioada de valabilitate. Dacă ești client nou, primești freebet-uri gratuite ca bonus de bun venit la înregistrare.
❓ Există cerințe de eligibilitate pentru ofertele freebet?
De regulă, există câteva cerințe minime pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea beneficia de oferta freebet, pe care le găsești pe site-ul casei de pariuri.
TOP case de pariuri ale săptămânii.
Bet On Red Casino

€450+ 250 Free Spins

22Bet

100% + 122 eur

Vulkan Bet

First deposit bonus 500 EUR