Scheme la pariuri sportive

Scheme la pariuri sportive

Ești fan pariuri sportive, dar nu prea îți ies biletele verzi? Aplică niște scheme și strategii, e posibil ca profitul tău să crească considerabil. Chiar dacă strategiile și schemele necesită ceva timp ca să le înveți şi să le pui în aplicare, te pot ajuta în aventura de pariuri sportive. Citeşte mai departe acest articol, vei afla ce strategii punem noi în aplicare la pariuri sportive fotbal sau alte sporturi, ce funcţionează şi ce nu, dar şi de ce ar trebui să foloseşti strategii şi scheme în pariurile tale.

banner trofeu sport minge tenis fotbal fotbal baschet

Ce este o strategie la pariuri sportive

O strategie înseamnă practic un mod organizat de paria. Este vorba despre un plan prin care să ştim exact ce şi cum pariem. Un plan complet de pariere ar trebui să includă și o strategie legată de managementul bugetului alocat pentru jocuri de noroc, pe lângă modul în care alegem pronosticurile.

De ce să foloseşti o strategie la pariuri sportive

Pentru unii oameni, pariurile sportive sunt doar o distracţie, aceștia nebazându-se pe vreun venit suplimentar din ele. În schimb, pentru alţii, pariurile au devenit şi un mod prin care îşi rotunjesc veniturile în fiecare lună. Dar ca să câştigi, nu trebuie să te bazezi doar pe noroc. Ai nevoie şi de un plan atunci când pariezi. Asta fac şi pariorii profesionişti care îşi rotunjesc veniturile prin pariuri.

Să ştii că nu e deloc greu să înveţi metode de pariere, strategii sau scheme. Ai nevoie doar de puţin timp pentru a te informa. Chiar şi începătorii pot învăţa astfel de scheme care le pot aduce profit din prima.

Strategii de pariere

În primul rând, trebuie să știi că nicio strategia nu este perfectă, pentru că o strategie care este eficientă la unii, poate să nu fie la fel de eficientă la alții. Mai jos îți vom prezenta care sunt strategiile folosite de pariorii profesioniști:

  • Strategii bazate pe o abordare pragmatică. Presupune să îți alegi un sport sau maximum două pe care să pariezi, sau a unui singur campionat. De ce? Pentru a te specializa pe ele, ca să poți să iei decizii bune după analiza clasamentelor și a statisticilor.
  • Strategii bazate pe abordarea matematică. Aici, pariorii profesioniști folosesc diverse sisteme care au ca scop stabilirea mizelor. Acestea sunt: sistemul Martingale și sistemul bazat pe șirul lui Fibonacci sau strategia D’Alembert, sistemul Easy Money sau schema minutului următorului gol.

Cele mai folosite scheme

pariuri jocuri de noroc jetoane fotbal fotbal baschet mingi de tenis

Dacă te-ai săturat de pariat la ghici și de pierdut bani, atunci încearcă să înveți să folosești anumite scheme. Mai jos îți vom spune care sunt câteva dintre cele mai folosite la pariuri sportive România. 

  • Schema Minutul următorului gol. O strategie extrem de populară printre jucători, mai ales la pariuri sportive fotbal. Alege o casă de pariuri online, deoarece această schemă se poate aplica doar online. Găsești opțiunea “Minutul următorului gol” la multe meciuri, în special la cele cu streaming live. Schema presupune să pariezi live pe un meci de fotbal, pe intervalul următorului gol și să mărești miza progresiv, după fiecare pariu care nu e câștigat. De obicei, se pariază la intervale de 10 sau 15 minute. Atenție, ține cont și de faptul că poți prinde un meci de 0-0.
  • Schema matematică – Strategia Martingale. Un sistem extrem de vechi de pariere, folosit la multe jocuri de noroc. Această schemă presupune să alegi un pariu cu cotă 2.00 sau peste 2.00. Dacă acesta nu e câştigător, atunci contini şi dublezi miza până vei câştiga. Atunci când vei câştiga, vei face şi profit şi vei acoperi şi mizele pierdute.
  • Schema Easy Money. Aceasta presupune să plasezi o sumă de bani pe un meci cât mai sigur, chiar dacă cota este mică. Dacă pariul iese câștigător, pariezi din nou toată suma tot pe co cotă sigură. Și tot așa, până îți atingi numărul dorit de pariuri.

Cum să alegi cea mai potrivită strategie de pariuri

În primul rând, e bine să încerci mai multe strategii. Doar așa vei vedea care este mai eficientă și care este cea potrivită pentru tine. Unii aleg să plaseze doar pariuri sportive live, așa că nu toate strategiile sunt potrivite pentru pariurile live. Trebuie să știi pe ce te axezi ca să găsești strategia bună. Alege un sport pe care îl cunoști bine, dacă tu ești fan fotbal și te pricepi la el, nu ar trebui să te apuci să pariezi pe tenis, de exemplu, dacă nu îți place și nu ai urmărit deloc.

fulger pariuri jocuri de noroc fotbal fotbal baschet mingi de tenis

Fă simulări pe diverse strategii. Dar nu pe sume mari, ci pe sume mici, de care să nu îți pară rău, dacă strategia nu a funcționat. Și dă-ți timp! Încearcă să ai răbdare, pentru că unele strategii pot deveni eficiente în timp, pe măsură ce le aplici tot mai bine. 

Sfaturi pentru a paria inteligent

Pe final, îți prezentăm câteva sfaturi care sperăm să te ajute în aventura de pariuri sportive. Greșeli facem cu toții, dar important este să le corectăm. Hai să vezi ce să nu faci ca să pariezi inteligent:

  • Nu paria pe echipa favorită. Este sfatul pe care ţi-l poate da orice parior profesionist. Pentru că o strategie de pariuri necesită informare, bazată pe statistică şi analiză. Mulţi pariori nu reuşesc să fie obiectivi când vine vorba de pariuri pe echipa favorită, aşa că pariază doar sperând că echipa lor va câştiga, indiferent că are în faţă o echipă mult mai puternică.
  • Ai grijă la pariurile live. Unii pariori tind să parieze impulsiv, mai ales când văd că le-a ieşit un pariu pus la întâmplare.

Concluzie

Noi credem că strategiile şi schemele sunt folositoare şi ne pot ajuta să facem profit. Doar că trebuie să le alegem pe cele potrivite pentru noi, dar potrivite şi pentru evenimentul pe care vrei să pariezi. Oricum, ţine minte că pariurile sportive tot jocuri de noroc sunt, aşa că nicio strategie nu poate fi sigură şi nu îţi poate garanta norocul. Joacă mereu în mod responsabil şi nu paria niciodată mai mult decât îţi poţi permite să pierzi. 

FAQ

❓ Ce sunt schemele de pariuri și cum funcționează ele?
Schemele de pariere sunt strategii de creștere a șanselor de câștig la jocurile de noroc. Ele pot oferi metode sau formule pentru câștiguri, dar, atât timp cât este vorba de jocuri de noroc, nicio schemă nu garantează succesul.
❓ Pot schemele de pariuri să ducă la dependența de jocuri de noroc?
Da, schemele de pariuri prezintă riscul de dependență. Atracția banilor câștigați ușor poate fi ademenitoare. Este esențial să abordezi jocurile de noroc și schemele în mod responsabil și să cauți ajutor dacă este necesar.
❓ Cum pot afla dacă o schemă de pariuri este de încredere?
Nu toate schemele pentru pariuri funcționează, așa că este important să verifici dacă o schemă chiar poate aduce câștiguri. Informează-te de pe site-urile de încredere, cere păreri de la alți jucători, vezi dacă la ei a funcționat.
TOP case de pariuri ale săptămânii.
Vulkan Bet

First deposit bonus 500 EUR

Winmasters Review România 2023

100% Bonus până la 500 RON

Casa Pariurilor

Bonus de 100% până la 600 de RON