Scheme la pariuri sportive

Scheme la pariuri sportive

Ești o persoana pasionata de pariuri sportive, insa simți că rezultatele nu sunt întotdeauna cele dorite? Aplicarea unor strategii pariuri sportive și scheme bine gandite poate duce la creșterea substantiala a profitului tău. Deși învățarea și punerea în aplicare a unei strategii pariuri sportive necesită putin timp și efort, acestea iti pot aduce beneficii semnificative în călătoria ta în lumea pariurilor sportive. In articolul nostru vei afla despre strategii de pariuri precum Martingale, șirul lui Fibonacci, D’Alembert si multe altele. Continuă să citești acest articol pentru a descoperi cele mai bune strategii pariurisportive pe care le folosim, inclusiv cele pentru fotbal și alte sporturi, ce funcționează și ce nu, precum și motivul pentru care este important să utilizezi scheme pariuri în pariurile tale.

banner trofeu sport minge tenis fotbal fotbal baschet

Ce este o strategie la pariuri sportive

Strategia este un plan organizat pentru a aborda parierea. Este un ghid care ne ajută să înțelegem clar ce și cum pariem. Un strategie eficienta ar trebui să acopere nu doar modul în care selectăm pronosticurile, ci și managementul adecvat al bugetului pe care l-am pregatit pentru jocurile de noroc. Strategiile se pot aplica indiferent daca vrem sa plasam pariuri online pe baschet, pariuri online pe UFC, pariuri pe Dota 2, Pariuri pe CS:GO

De ce să foloseşti o strategie la pariuri sportive

Pentru unii pariurile sportive reprezintă pur și simplu o formă de divertisment, fără a avea așteptări de venituri suplimentare din ele. Pe de altă parte pentru alții, pariurile au devenit o modalitate de a-și suplimenta veniturile lunare. Cu toate acestea, pentru a avea succes, nu este suficient să te bazezi doar pe noroc. Un plan bine stabilit este esențial atunci când pariezi, iar acesta este exact ceea ce fac pariorii profesioniști care obțin venituri constante din pariuri. De exemplu, șirul lui Fibonacci este favorita cand vine vorba de strategii bine gandite.

First deposit bonus 500 EUR
100% UP TO€120 PLUS 120 FREE SPINS

Important de menționat este că învățarea de strategii de pariuri și a scheme nu este o sarcină dificilă. Este necesar doar sa dedici minimul de timp pentru a te informa corespunzător. Chiar și cei începători pot învăța astfel de tehnici de strategii de pariere, care pot aduce rezultate pozitive chiar și în primele etape.

Strategii de pariere

Într-o primă etapă, este esențial să intelegem că nu există nicio strategie care să fie universal valabilă, deoarece eficacitatea unei strategii de pariere poate varia în funcție de fiecare individ. În cele ce urmează, vom explora diversele abordări la cele mai bune strategii adoptate de către pariorii experimentați:

 • Strategii pariuri sportive bazate pe o abordare analica. Destul de simplu: îți alegi un sport sau maximum două pe care le intelegi. De preferat un singur campionat. De ce? Pentru a te specializa pe ele, ca să poți lua decizii bune după analizarea clasamentelor și statisticilor.
 • Strategii pariuri bazate pe matematică. Preferatele noastre. In aceste strategii pariuri sportive profesioniștii folosesc diverse sisteme care au ca scop stabilirea de miza. Acestea sunt: sistemul Martingale și sistemul bazat pe șirul lui Fibonacci sau strategia D’Alembert, sistemul Easy Money sau schema minutului următorului gol.

Haide sa vedem si care sunt acestea si beneficiile fiecaruia.

Strategii pariuri sportive analitice

Strategiile de pariuri analitice reprezintă abordări bazate pe cercetare și analiză minuțioasă a datelor pentru a lua decizii informate în ceea ce privește pariurile. Aceste strategii pariuri sportive implică adunarea și evaluarea datelor statistice, a informatiilor despre echipele sau sportivii implicați și a altor factori relevanți pentru evenimentul de pariere.

Un exemplu notabil de strategie analitică este analiza statistică a performanțelor anterioare ale echipelor sau jucătorilor, inclusiv statistici precum forma actuală, istoricul întâlnirilor directe și statistici individuale. Folosind aceste informații, pariorii pot identifica tendințe și modele care le pot ghida deciziile de pariere.

În plus, strategiile analitice pot implica și calculul probabilităților și cotelor corecte pentru pariuri, oferind astfel pariorilor o perspectivă mai obiectivă asupra valorii pariurilor propuse de casele de pariuri.

În concluzie, strategiile de pariuri analitice se bazează pe cercetare riguroasă și analiză a datelor pentru a ajuta pariorii să ia decizii mai informate și mai bine fundamentate, reducând astfel riscul și crescând șansele de succes în pariuri.

Strategii de pariuri sportive bazate pe matematică

 • Strategia Martingale: Această strategie, buna de jucat pe pariuri sportive Tenis, este bazată pe dublarea de miza inițială după fiecare pierdere. Ideea este că, atunci când câștigi, vei recupera toate pierderile anterioare și vei obține un profit egal cu pariul inițial. Cu toate acestea, este important să ai grijă, deoarece strategia Martingale poate duce la creșterea rapidă sumelor și poate solicita bugetul daca șirul de miecuri pierdute este lung, chiar daca miza inițială este mica. Recomandat sa alegi cote mici.

Exemplu: Alegi un meci cu cota 2, miză 10 RON, daca este câștigat, alegi alt meci si plasezi un pariu cu valoarea de tot 10 RON. Daca nu câștigi, vei paria suma pierduta anterior pe bilet si inca 10 RON(dublezi suma dupa pierdere), deci suma totala de 20 RON pe cota 2. Astfel vei câștiga 40 RON, si vei avea profit 10 RON(40 RON – 10 RON – 20 RON). Daca nici acum nu este câștigător, dublezi din nou suma pierduta anterior bilete, 20 RON x 2 = 40 RON, iar daca biletul este câștigat, in final vei iesi in câștig. Mare atentie insa, daca șirul de pierderi este lung, orice cote combinate cu o miza mare nu te vor ajuta deoreci se pot pierde sume foarte mari, de aceea este bine sa tii mizele sub control, si sa pariezi pe meciuri cunoscute.

 • Strategia Fibonacci: Asemănătoare cu strategia Martingale, această strategie presupune creșterea mizelor după o pierdere. Cu toate acestea, în loc să dublați pariul, veți crește pariul în conformitate cu secvența Fibonacci(o serie care cuprinde 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 etc). Aceasta poate fi o abordare mai conservatoare pentru banca, dar totuși necesita atenție la buget si miză. Strategia cu șirul lui Fibonacci poate fi grea la inceput insa are potential.
 • Analiza Statistică: Pariurile pot fi abordate și cu ajutorul analizei statistice. Studiați statistici precum forma echipelor, rezultatele anterioare, și factorii de influență asupra evenimentului (de exemplu, accidentări sau schimbări de antrenori). Cu ajutorul matematicii, puteți identifica modele și tendințe care vă pot ghida deciziile de pariere.
 • Strategia Poisson pentru Goluri: Această strategie este frecvent utilizată în pariurile pe numărul de goluri în meciuri de fotbal. Se bazează pe distribuția Poisson, care modelează numărul de evenimente rare într-un interval de timp. Analizând istoricul golurilor marcate și primite de echipă, puteți estima probabilitatea de a se marca goluri într-un anumit meci.
 • Strategii de Arbitraj: Arbitrajul constă în plasarea de pariuri pe toate rezultatele posibile ale unui eveniment sportiv la diferite case de pariuri, astfel încât să obțineți un profit sigur indiferent de rezultat. Aceasta se bazează pe discrepanțe în cotele oferite de diverse case de pariuri. Cu ajutorul calculelor matematice, puteți găsi oportunități de arbitraj profitabile.
 • Strategia de pariere D’Alembert: O strategie populară în pariuri și jocuri de noroc. Ea se bazează pe principiul de a ajusta miza în funcție de rezultatele anterioare ale pariurilor. D’Alembert presupune creșterea mizei cu o unitate după fiecare pierdere și reducerea ei cu o unitate după fiecare câștig. Scopul este să echilibreze pierderile și câștigurile pe termen lung, oferind o abordare mai moderată și mai sigură a parierilor. Ca si unitate cu 20 RON șirul de pariuri poate aduce profit daca este plasat pe meciuri mai sigure, cu ar fi 1 și peste 0.5 cand echipa cea mai puternica din campionat are meci acasa.

Cele mai folosite scheme

pariuri jocuri de noroc jetoane fotbal fotbal baschet mingi de tenis

Dacă ești obosit pierdut în pariuri și de pierderea banilor, atunci ar putea fi momentul să explorezi utilizarea unor strategii mai elaborate. În continuare, vom detalia câteva dintre cele mai bune strategii utilizate în pariurile sportive din România. Tot ce ai nevoie e sa alegi o strategie și sa ai putina rabdare iar acel bilet mult dorit va ajunge la tine.

Schema Minutul următorului gol

Această strategie extrem de populară este preferată mai ales de jucătorii de pariuri sportive fotbal sau de cei care preferă pariurile live. Pentru a o aplica, alege o casă de pariuri online, deoarece această schemă se poate utiliza doar online. Vei găsi opțiunea Minutul următorului gol la multe meciuri, în special la cele care sunt transmise live. Ideea din spatele acestei scheme presupune să pariezi live pe un meci de fotbal, anticipând momentul următorului gol, și să-ți ajustezi miza progresiv după fiecare pariu pierdut, indiferent de cota. De obicei, aceste pariuri live se plasează la intervale de 10 sau 15 minute. Este important să fii atent la posibilitatea ca meciul să rămână cu scor 0-0.

Strategia Martingale

Această strategie la pariuri, Martingale, presupune un sistem extrem de vechi de pariere, folosit în mai multe jocuri de noroc. Pentru a o aplica, alege un pariu cu o cota 2 sau mai mare de 2.5. Dacă pariul nu este câștigat si l-ai pierdut, continui să plasezi pariuri live sau pe evenimente viitoare dublând miza până când obții un pariu câștigător. Atunci când vei câștiga, vei face profit și vei recupera suma pierduta anterior. Mulți pariori prefera Martingale pentru ca aduce o oarecare siguranta pe bilete, unde poti sa câștigi o parte din banca indiferent de valoarea mizelor. Cota 2 este cea mai recomandata pentru a putea calcula un pariu si profit mai usor la strategia Martingale.

Schema Easy Money

Această schemă implică plasarea unei sume de bani pe un meci considerat cât mai sigur, chiar dacă cota este mică. Dacă pariul este câștigător, reinvestește întreaga sumă pe un alt pariu cu cotă sigură. Continuă acest proces până când atingi numărul dorit de pariuri câștigătoare. Este important să ții cont de faptul că, deși această strategie poate părea sigură, nu există garanții absolute în pariuri sportive. Un exemplu de pariu Easy Money este a paria ca se marcheaza minim 3 la meciurile U21 din Filipine. Intotdeauna se marcheaza minim 3 goluri. Un alt exemplu este de a paria combinatia 1 și total goluri cand o echipa dominanta din campionat are meci acasa.

Cum să alegi cea mai potrivită strategie de pariuri

fulger pariuri jocuri de noroc fotbal fotbal baschet mingi de tenis

În primul rând, este benefic să experimentezi mai multe strategii pariuri pentru a identifica cea mai eficientă și cea mai potrivita solutie pentru tine, indiferent de miză. Diversificarea abordărilor este esențială, având în vedere că nu toate strategiile sunt adecvate pentru toate tipurile de pariuri. De exemplu, acestea pot fi diferite pentru pariuri sportive live în comparație cu cele pre-meci.

Este important să știi pe ce te concentrezi și să alegi strategii de pariere potrivita în funcție de tipul de pariuri online pe care le preferi. Dacă ești un fan al unui sport și îl cunoști în profunzime, ar fi înțelept să pariezi pe acest sport, în loc să încerci sporturi cu care nu ești familiar.

Simulările pe diverse strategii sunt o modalitate bună de a testa eficacitatea acestora, dar ar trebui să începi cu pariuri mici, astfel încât să nu îți pui în pericol bugetul. De asemenea, este important să fii răbdător, deoarece unele strategii pot deveni eficiente în timp, pe măsură ce le aplici tot mai bine.

Sfaturi pentru a paria inteligent

Pe final, îți prezentăm câteva sfaturi care sperăm să te ajute în aventura de pariuri sportive. Greșeli facem cu toții, dar important este să le corectăm. Hai să vezi ce să nu faci ca să pariezi inteligent:

 1. Stabileste un buget și respecta-l: Primul și cel mai important sfat este să stabilesti o sumă de bani(banca) pe care esti dispus să o investesti în pariuri sportive și să o respecți cu strictețe. Nu paria niciodată mai mult decât iti permiți să pierzți. Un buget bine gestionat te va ajuta să eviți pierderile mari și problemele financiare.
 2. Învață și cercetează: Informația este cheia succesului în pariuri. Cei mai buni pariori studiază statistici, forma echipelor sau sportivilor, istoricul întâlnirilor directe, diferente de cote și orice altă informație relevantă. Cu cât ești mai bine informat, cu atât vei lua decizii mai bune.
 3. Specializează-te: Concentrează-te pe un sport sau o ligă pe care o cunoști în profunzime. Este mai ușor să obții un avantaj în pariuri atunci când ești un expert într-un anumit domeniu si aplici o strategie pe cote adecvate. Cei mai buni pariori fac asta.
 4. Gestionează adecvat miza: Stabilește o miză fixă sau o proporție a bugetului pe care o pariezi pentru fiecare eveniment. Evită să faci pariuri mari sau să crești mizele în mod impulsiv după câștiguri sau pierderi, mai bine alegi alte cote. Un sistem de gestionare a mizei te va ajuta să-ți menții disciplina financiară.
 5. Evită pariurile compulsive: Cea mai buna strategie este sa nu lasi emoțiile să influențeze deciziile de pariere, adevaratii pariori nu joaca compulsiv chiar daca au piedut si nu au profit. Analizează obiectiv șansele de câștig și plasează pariuri bazate pe fapte, nu pe simpatii sau antipatii personale, folosind o strategie.

Alta recomandare a noastra ar fi sa alegi cotele ca si numar par(2, 4, 6). Unii pariori folosesc aceasta serie unde aleg un numar par al cotei pe bilet pentru a alege mai usor miza, si pentru a calcula un câștig mai usor, in special daca biletul este mai lung.

Concluzie

Noi credem că unele strategii pariuri şi scheme sunt folositoare şi ne pot ajuta să facem profit. Doar că trebuie să le alegem pe cele potrivite pentru noi, dar potrivite şi pentru evenimentul pe care vrei să pariezi. Oricum, ţine minte că pariurile sportive tot jocuri de noroc sunt, aşa că nicio strategie nu poate fi sigură şi nu îţi poate garanta norocul. Joacă mereu în mod responsabil şi nu paria niciodată mai mult decât îţi poţi permite să pierzi. 

Nu toate schemele pentru pariuri funcționează, așa că este important să verifici dacă o schemă chiar poate aduce câștiguri. Informează-te de pe site-urile de încredere, cere păreri de la alți jucători, vezi dacă la ei a funcționat.

FAQ

❓ Ce reprezintă aceste strategii și cum pot acestea ajuta pariorii să maximizeze profitul?
O strategie de pariere este un plan pe care unii pariori il folosesc pentru a creste profitul. Aceste strategii includ adesea analiza cotelor, a gestiona bine mizele și stabilirea unor obiective de profit. Ele sunt esențiale pentru a crește șansele de a avea un bilet câștigat și pentru a minimiza riscul de pierdere, astfel contribuind la maximizarea profitului.
❓ Pot schemele de pariuri să ducă la dependența de jocuri de noroc?
Da, orice strategii prezintă riscul de dependență. Atracția banilor câștigați ușor poate fi ademenitoare. Este esențial să abordezi jocurile de noroc și schemele în mod responsabil și să cauți ajutor dacă este necesar, si sa nu pariezi niciodata mai mult decat ai de pierdut. De asemenea, chiar daca ai pierdut, nu juca doar ca sa recuperezi.
❓ Care sunt cele mai bune strategii pariuri?
Parerea noastra este ca cele mai bune strategii pariuri sunt acele strategii care se bazeaza pe matematica. Este foarte usor sa avem success incepand cu o miza mica, o cota 2 si sa aplicam Schema Fibonacci pe pariu. Daca mai stim si sportul, acest bilet este aproape câștigat si profitul poate fi jucat pe alt pariu. Pe langa asta, fii atent si la ce Bonus case de pariuri online exista in momentul actual.
❓ Care sunt cele mai simple strategii pariuri?
Martingale cu siguranta. Alegi un meci cu cotă 2, miza 5 RON, daca este câștigat, alegi alt meci si plasezi un pariu cu miza de tot 5 RON. Daca nu câștigi, vei paria miza in RON pierduta anterior pe bilet si inca 5 RON(dublezi suma in RON dupa pierdere), deci miza totala de 10 lei pe cotă 2. Astfel vei câștiga 20 lei , si vei avea profit 5 lei(20 lei- 5 lei- 5 lei x2). Mare atentie la cote si cum alegi miza daca vrei profit.
❓ Care este strategia sigura pentru a castiga?
Nu exista strategia perfecta. Successul consta in a avea grija la strategia folosita, miza de pe pariu, a alege o cotă potrivita, case de pariuri online cu cotă corecta si a nu fugi dupa profit. Chiar daca ai pierdut, ai grija sa nu plasezi un pariu compulsiv, din dorinta de a recupera.
❓ Care este rolul gestionării adecvate a mizei in strategia de pariuri sportive și cum contribuie aceasta la profit?
Gestionarea mizei joacă un rol vital în schemele de pariuri sportive, mai ales daca alegi o cotă potrivita. Prin stabilirea unei mize corespunzătoare și alegerea de cotă adecvata, pariorii pot controla riscul și pot optimiza potențialul de profit cu strategia potrivita. O gestionare eficientă a mizei permite evitarea unui rezultat pierdut in cantitati mari și contribuie la creșterea profitului pe termen lung.
TOP case de pariuri ale săptămânii.
22Bet

100% + 122 eur

Vulkan Bet

First deposit bonus 500 EUR

Winmasters Review România 2024

100% Bonus până la 500 RON