Metode de plată online pentru pariuri în România

Metode de plată online pentru pariuri în România

Dacă vrei să te apuci de pariuri online, trebuie să afli câteva lucruri metodele de plată. Cu acest articol, venim în ajutorul tău cu informaţii despre cele mai populare opţiuni pentru a face plăţi, atunci când vrei să pariezi la casele de pairuri din România. În plus, îţi vom da şi câteva sfaturi despre cum să alegi cele mai bune metode de plată pentru tine, în funcţie de nevoile tale. Aşa că citeşte mai departe ca să fii la curent cu cele mai bune metode de plată online.

Cele mai bune metode de plată din România pentru pariurile online

Cei care plasează pariuri sportive în România au la dispoziție o mulțime de metode prin pot face depuneri sau retrageri la casele de pariuri online. Dar cele mai utilizate de către pariorii români sunt cardurile de debit și credit și portofele electronice. Aici amintim:

 • Carduri Visa
 • Carduri Mastercard
 • Portofelul electronic Neteller
 • Portofelul electronic Skrill

Cardurile de credit sunt cele mai utilizate, oferind tranzacții rapide și o procesare sigură. Portofelele electronice sunt, de asemenea, acceptate, permițând utilizatorilor să facă depuneri și retrageri instantanee direct din conturile bancare. Utilizatorii mai au și varianta de a folosi carduri preplătite, cum ar fi Paysafecard, care le păstrează informațiile în siguranță și în privat față de comercianți. Cu atât de multe metode de plată convenabile la dispoziție, pariurile sportive din România își vor continua cu siguranță popularitatea în anii următori, mai ales că cele mai multe case de pariuri au în casa pariurilor oferta bogată de pariuri şi oferte de bonusuri atractive.

Cardurile de credit sau debit 

Este clar că cea mai utilizată metodă de plată pentru pariurile online sunt cardurile bancare. Există o mulțime de avantaje în utilizarea unui card de debit sau credit pentru jocurile de noroc, cum ar fi modul simplu și la îndemână de utilizare și securitatea tranzacțiilor. Tranzacțiile care au loc prin intermediul cardurilor de credit sau de debit sunt protejate de unele dintre cele mai bune tehnologii de criptare, asigurând siguranța clienților atunci când își fac operațiunile bancare cu încredere.

Cum depozitezi bani în contul tău folosind un card de credit sau debit

Pentru a începe să plasezi pariuri sportive live şi nu numai, ai nevoie în primul rând să îţi deschizi un cont la o casă de pariuri online. 

 1. Apoi, primul pas este să te conectezi la contul tău şi selectezi opţiunea de depunere. Apoi alegi ca metodă de plată cardul bancar.. 
 2. După ce ai selectat această metodă de plată, este timpul să introduci datele cardului tău. Iar asta înseamnă numărul cardului, numele trecut pe card, data de expirare şi codul CVV. Asigură-te că toate informaţiile sunt corecte înainte de a continua.
 3. Pasul al treilea este să introduci suma de bani cu care vrei să îţi alimentezi contul. Trebuie să reţii că majoritatea site-urilor au sume minime şi maxime de depunere. După ce ai ales suma, dă click pe butonul de confirmare şi contul tău va fi alimentat cu suma cerută.

Trebuie să mai ştii că pentru depunerile cu cardurile de credit sau debit se pot percepe anumite taxe de depunere, până la maximum 2% din suma depusă. Taxa aceasta variază în funcţie de casa de pariuri aleasă.

Neteller

Neteller este unul dintre cele mai importante servicii de portofel electronic și a fost folosit de milioane de oameni din întreaga lume pentru diverse plăţi online. În plus, cu cât plăteşti mai des cu el, acumulezi puncte şi primeşti diverse recompense. 

Cum îţi alimentezi contul folosind portofelul electronic Neteller

Urmează aceşti paşi simpli pentru a face depozite utilizând portofelul electronic Neteller:

 1. În primul rând, asigură-te că ai un cont Neteller activ şi verificat. Dacă nu ai încă, e simplu să creezi unul pe site-ul Neteller şi să urmezi instrucţiunile pentru a îţi fi verificată identitatea. Apoi, trebuie să alimentezi portofelul electronic cu un card de credit sau debit sau prin transfer bancar.
 2. Accesează apoi site-ul de pariuri la care vrei să depui şi conectează-te la contul tău.
 3. Mergi la secţiunea de depunere şi selectează opţiunea Neteller.
 4. Introdu suma cu care vrei să îţi alimentezi contul şi urmează instrucţiunile pentru a finaliza tranzacţia. Imediat, banii vor fi disponibili în contul tău de jucător.

Skrill

Portofelul electronic Skrill funcţionează pe acelaşi principiu ca cel de la Neteller, dar nu are atât de multe avantaje precum rivalul său. Cum îţi dăm ponturi la pariuri sportive, îţi dăm şi aici un pont. Skrill are taxe mai mari pentru transferuri, dar, dacă doreşti totuşi să foloseşti această metodă de plată, ai mai jos paşii pe care trebuie să îi urmezi.

Cum îţi alimentezi contul folosind portofelul electronic Skrill

 1. Mai întâi de toate trebuie să îţi creezi un cont Skrill, apoi să îţi alimentezi portofelul folosind un card de debit sau prin transfer bancar.
 2. Apoi intri pe site-ul casei de pariuri, la secţiunea Depunere, alegi metoda de plată Skrill.
 3. În continuare trebuie să introduci suma pe care vrei să o depui în contul tău şi apoi eşti gata de joacă. Poţi începe să plasezi pariuri, să joci la cazinou sau la loto. Simplu, nu?

Paysafecard

Paysafecard este un sistem de plată preplătit, prin care utilizatorii pot face plăţi online fără a fi necesar[ utilizarea unui card bancar. Cardurile Paysafecard se pot cumpăra de la magazinele specializate sau online, de pe site-ul oficial, iar ele vin încărcate cu o valoare specifică. Utilizatorii folosesc apoi codul PIN de pe card pentru tranzacţiile online care acceptă această metodă de plată.

Case de pariuri cu retragere rapidă

Există o serie de factori care pot influența viteza de retragere a banilor. Aici vorbim despre durata în care operatorul procesează tranzacția, banca folosită, suma retrasă, dar și metoda aleasă pentru retragere. Trebuie să știi că cele mai rapide retrageri se fac prin portofelele electronice, urmate de cele prin cardul bancar. Uite o listă a caselor de pariuri prin care poți retrage banii cel mai rapid.

FAQ

❓ Care sunt cele mai populare metode de plată la casele de pariuri din România?
Cele mai populare metode de plată sunt cele prin card bancar și cele prin portofelele electronice Neteller și Skrill.
❓ Cum aleg metoda de plată potrivită pentru mine?
Cel mai simplu mod în care să alegi metoda de plată potrivită este să verifci opțiunile disponibile, să verifici ce metode oferă cele mai rapide retrageri, dar și să o alegi pe cea care îți este cea mai îndemână. Dacă ai deja un card bancar și nu mai vrei să îți faci și un portofel electronic, atunci mergi pe varianta de card bancar. Dacă vrei să beneficiezi și de diversele avantaje pe care ți le oferă portofelele electronice, atunci îți poti face unul.
❓ Care sunt avantajele și dezavantajele diferitelor metode de plată?
Avantajele și dezavantajele constau în taxele asociate fiecărei metode de plată. Și cine vrea să plătească taxe în plus? Nimeni, nu? Așa că cel mai bine este să alegi varianta cu cele mai mici comisioane.
TOP case de pariuri ale săptămânii.