Unibet
4.3

Unibet

300 RON
Unibet
Avantaje
 • Solicitarea unui bonus de 200% până la 100 de euro cu ușurință și cerințe de cifră de afaceri.
 • Promoții bonus actualizate constant
 • Ofertă de pariuri foarte largă, cu reduceri foarte mari în timp real
 • Multe streamuri live
 • Evaluare ridicată și fiabilitate datorită cotării la bursă
Dezavantaje
 • Număr mic de bonusuri.
 • Lipsa suportului telefonic.

În lumea caselor de pariuri este o concurență destul de acerbă pentru atragerea de noi clienți, mai ales după expansiunea masivă a industriei. Cu toate acestea, casa de pariuri Unibet este una dintre principalele case de pariuri care activează în România, remarcându-se mai ales prin oferta excelentă de pariuri.

LicențeiL1160657W000330
DepuneriCard Bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, TopPay
Depunere minimă0.1 RON
Retragere minimă0.1 RON

Unibet România este casa de pariuri cu o reputație impecabilă, care de-a lungul anilor în care activează în țara noastră a atras un număr impresionant de jucători. Pe lângă secțiunea impresionantă de pariuri sportive Unibet deține și secțiuni remarcabile de cazinou, cazinou live, bingo și poker, atrăgând astfel jucători din mai multe arii ale jocurilor de noroc.

Unibet main

Avantaje și dezavantaje ale Unibet

Avantaje

 • Cote foarte bune la majoritatea evenimentelor
 • Selecție variată de evenimente din foarte multe sporturi
 • Deține una dintre cele mai variate oferte de transmisiuni live
 • Oferă promoții ocazionale și pentru clienții existenți
 • Deține o selecție completă de evenimente de eSports

Dezavantaje

 • Nu oferă o ofertă prea mare în ceea ce privește pariurile live din ligile mai puțin cunoscute
 • Lipsa unei selecții prea vastă de pariuri speciale la meciuri

Recenzie

Părerile despre Unibet sunt în general pozitive jucătorii bucurându-se de facilitățile platformei. Un lucru remarcabil la Unibet este că la bonusul de bun venit pentru pariuri oferă și rotiri gratuite pentru cazinou acoperind cât mai multe dintre dorințele jucătorilor. Secțiunile Unibet Pariuri dar și Unibet Live acoperită atât evenimentele sportive cunoscute și populare cât și evenimentele locale, mai puțin cunoscute. Astfel, după analiza făcută putem spune cu siguranță cu Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri din România.

Unibet pariuri sportive

Înregistrare (verificare)

Pentru a vă înregistra în cadrul site-ului Unibet va trebui să intrați în partea dreaptă sus la secțiunea Înregistrare. Aici veți găsi un formular format din treia pași în care va trebui să vă completați detaliile personale, datele de contact și datele de autentificare, dar și să selectați bonusul de bun venit pe care doriți să-l revendicați. După ce terminați de completat acest formular va trebui să dai click pe Înregistrare. Acum vei primi un mail de confirmare a contului. Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe link-ul din email.

Din momentul în care ați finalizat procesul de înregistrare în termen de 30 de zile va trebui să vă confirmați identitatea. Pentru a face acest lucru va trebui să intrați pe platforma Unibet online și să încărcați o poză cu buletinul, pașaportul sau permisul de conducere, împreună cu o dovadă a adresei (o factură sau un extras de cont).

Modalități de plata a depozitului

Dacă doriți să doriți să faceți o depunere la Unibet puteți alea una dintre următoarele metode de plată: Card de credit / debit, Paysafecard, Skrill, Transfer bancar, Trustly, Apple Pay, Top Pay. Depunerile prin toate modalitățile de plată sunt instante cu excepția depunerii prin transfer bancar.

Unibet integratia

Pariul minim

Pariul minim pe care îl puteți plasa la Unibet este de 1 RON.

Metode de retragere

Pentru a face o retragere de la Unibet puteți alege dintre următoarele metode de plată: card bancar, transfer bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard. Procesarea la toate metodele de plată este instantă cu excepția retragerii prin transfer bancar care durează 1-2 zile lucrătoare.

Tipuri de pariuri la Unibet

Pe lângă pariurile clasice 1×2, numărul de goluri dintr-un meci sau cine vor fi marcatorii, Unibet oferă și anumite pariuri speciale pe fotbal. Printre aceste pariuri inedite se numără și jucătorii transferați în perioada de transferuri, pariuri pe care antrenor va fi următorul demis în Premier League și multe astfel de pariuri pe care nu le veți găsi la multe case de pariuri. În oferta de pariuri veți găsi diverse pariuri live cu cote foarte atrăgătoare care pot fi valorificate chiar și de pariorii mai puțin experimentați.

Unibet pariuri

Bonusuri

Bonus pentru pariuri

Pentru secțiunea de pariuri sportive de la Unibet veți putea beneficia de un bonus format dintr-un pariu 100% fără risc de până la 300 RON și 150 de rotiri gratuite. Pariul fără risc va trebuie să aibă o cotă de minim 1.40 per selecție. Bonusul câștigat de la pariul fără risc va trebui rulat de 3 ori la în secțiunea Unibet pariuri sportive, sau de 35 de ori în secțiunea de cazinou. Rotirile gratuite pot fi utilizate doar la slotul Burning Hot, iar valoarea unei rotiri este de 0.20 RON. Câștigurile din aceste rotiri trebuie rulate de 8 ori la pariuri, de 35 de ori la cazinou și de 8 ori la bingo. Bonusul este valabil 30 de zile.

Unibet bonusuri

Bonus pentru cazinou

Pentru cazinou veți putea obține un bonus de 100% din prima depunere de până la 1000 RON și 150 de rotiri gratuite. Bonusul va trebui rulat de 35 de ori la cazinou și de 99 de ori la pariuri. Rotirile gratuite au aceleași cerințe ca rotirile gratuite oferite pentru bonusul de bun venit pentru pariuri.

Bonus pentru poker

La secțiunea de poker Unibet oferă un bonus format dintr-un bilet gratuit de €10 la Unibet Open și un bonus progresiv de €200. Acest bonus va putea fi revendicat doar după ce realizați o depunere de minim €10.

Aplicație mobilă

Unibet a dezvoltat până în acest moment 3 aplicații mobile, una pentru pariuri, una pentru cazinou și una pentru poker. Dacă doriți să descărcați Unibet App va trebui să intrați de pe mobil pe site-ul casei de pariuri la secțiunea Unibet Download din dreapta sus. De acolo selectați pe care aplicație doriți să o descărcați și pentru ce dispozitiv IOS sau android. Acum puteți descărca aplicația ca pe oricare alta din telefon.

Unibet aplicatii

FAQ

❓ Prin ce se remarcă Unibet?
Casa de pariuri Unibet prezintă o oferă completă atât în ceea ce privește evenimentele și opțiunile de pariere cât și în ceea ce privește jocurile de cazinou.
❓ Casa de pariuri Unibet este sigură?
Unibet deține tehnologii de criptare de ultimă oră pentru a proteja datele personale ale jucătorilor.
❓ Este casa de pariuri Unibet legitimă?
În urma analizei realizate și a reputației impecabile de pe piață putem spune cu siguranță că Unibet este o casă de pariuri legitimă.
100% fără risc până la 300 RON
5.0
Încredere & corectitudine
4.0
Pariuri sportive & varietate de linii
3.0
Bonusuri & promoții
5.0
Relații clienți
4.3 Evaluare