Casa Pariurilor
4.5

Casa Pariurilor

Bonus de 100% până la 600 de RON
Casa Pariurilor

Cu siguranță acest nume îți sună foarte cunoscut. Deși și-a făcut remarcată prezența în online de puțin timp, Casa Pariurilor este populară în rândul pariorilor datorită agențiilor stradale răspândite în toată țara. Astfel, așa cum sugerează și numele, aici vei găsi „casa” cu cele mai multe tipuri de pariuri și cele mai multe sporturi pe care să pariezi: de la clasicul fotbal, până la badminton și darts.

LicențeiL1160652W000306
DepuneriCard Bancar, Skrill, Paysafecard, Cash într-o agenție fizică
Depunere minimă10 RON
Retragere minimă10 RON

Citește recenzia despre Casa Pariurilor pentru a fi la curent cu cele mai importante informații despre evenimente și cote, bonusuri populare sau modalități de retragere.

Avantajele și dezavantajele ale casei de pariuri Casa Pariurilor

Avantaje

 • Cazino licențiat de către Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc (ONJN)
 • Selecție variată de pariuri sportive și tipuri de sport
 • O mulțime de bonusuri și promoții
 • Sponsor oficial a mai multor echipe de fotbal naționale
 • Mizele minime încep chiar și de la 1 leu

Dezavantaje

 • Nu poți accesa toate evenimente sportive de pe mobil
 • Nu poți primi bonusurile dacă nu ești client Casa Pariurilor

Despre Casa Pariurilor

Așa cum am menționat și la început, acest operator de jocuri de noroc este popular mai întâi în rândul jucătorilor offline – Casa Pariurilor având peste 750 de sucursale în întreaga țară. Astfel, înainte de a ajunge și în mediul online, Casa Pariurilor a oferit clienților săi posibilitatea de a plasa pariuri sportive, pariuri loto, pariuri virtuale pe curse de câini sau cai și chiar pariuri la cele mai populare jocuri de păcănele.

Și, odată ajuns și în online, Casa Pariurilor a dezvoltat un portofoliu variat care include sport, live, e-sports, jocuri, cazinou, cazinou live, virtuale, loto, aviator și o mulțime de promoții și bonusuri. Așadar, în rândurile de mai jos, îți vom prezenta în detaliu despre evenimente și cote, despre servicii adiționale, despre cele mai populare bonusuri oferite, dar și despre modalitățile de depunere și retragere sau asistență pentru clienți.

Legalitate casa de pariuri sportive Casa Pariurilor

Conform site-ului oficial, această casă de pariuri este un cazino legitim, recunoscut chiar și în Cehia sau Polonia. În România, Casa Pariurilor este licenţiată sub numărul L1160652W000306 de către Oficiul Naţional al Jocurilor de noroc (ONJN). Licenţa este activă până în anul 2026, aceasta oferind următoarele beneficii:

 1. Vei avea acces la un site în limba română.
 2. Vei putea să faci depuneri și retrageri în lei direct în contul personal, ceea ce înseamnă că timpul de așteptare va fi mult mai scurt.
 3. Casa Pariurilor îți pune la dispoziție oferte chiar și din campionatele interne, precum ligi inferioare de fotbal, meciuri de prima ligă de baschet etc.
 4. În cazul în care sunt anumite aspecte de care ești nemulțumit, poți înainta o plângere direct la ONJN.

Avantaje și dezavantaje

Așa cum se întâmplă și în cazul altor cazinouri online, jucătorii susțin că există atât avantaje, cât și dezavantaje. Vom enumera mai jos câteva dintre avantajele și dezavantajele pe care Casa Pariurilor le are.

Avantaje

Conform jucătorilor, aceștia s-au declarat mulțumiți de faptul că acest operator deține agenții stradale peste tot în țară. Casa Pariurilor se poate lăuda cu peste 750 de sedii, acestea fiind disponibile chiar și în sate cu mai puțini locuitori. Așadar, vei putea plasa un pariu la Casa Pariurilor din București, Iași, Cluj, Oradea, Constanța, Timișoara sau Ploiești. De asemenea, site-ul oficial Casa Pariurilor.ro acceptă o mulțime de pariuri prematch sau live, competiții eSports cu premii în bani, oferte cu cote mărite și transmisiuni live ale meciurilor.

Dezavantaje

În cazul în care îți dorești să te bucuri de jocurile oferite de către Casa Pariurilor, poți face acest lucru prin intermediul modului demonstrativ. Însă, nu vei putea avea acces la toate beneficiile oferite dacă nu ești client înregistrat. De asemenea, nu vei putea obține câștiguri sau urmări meciurile live. Vezi capitolul de mai jos „ Înregistrare și depunere în cont pe Casa Pariurilor”.

Evenimente și cote pe Casa Pariurilor

Odată înregistrat, vei descoperi o selecție variată de evenimente sportive pe care poți paria. Iar vestea bună este că mizele încep chiar și de la un leu. Selectează secțiunea „Sport” din meniu și descoperă portofoliul cu cele mai populare evenimente și sporturi pe care poți plasa pariuri: fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, volei, tenis de masă, badminton, bandy, baseball, box, crichet, curse de cai, E-sport, Formula 1, fotbal american, fotbal de sală, golf, hochei pe iarbă, iar lista poate continua.

Vom enumera mai jos câteva dintre cele mai accesate evenimente sportive și mizele oferite.

 • Pariuri pe fotbal – Poți paria pe evenimente cunoscute precum Liga Campionilor, Europa League, Anglia Premier League sau Cupa României. În funcție de meciul ales, mizele pot începe chiar și de la 1.01.
 • Pariuri pe hochei – Poți paria pe evenimente cunoscute precum NHL, Liga Campionilor, KHL, Erste Liga sau Liga Alpilor. În funcție de meciul ales, mizele pot începe de la 1.12.
 • Pariuri pe baschet – Poți paria pe evenimente cunoscute precum NBA, Liga ABA, Liga Estonia/Letonia sau România 1. În funcție de meciul ales, mizele încep de la 1.05.
 • Pariuri pe tenis – Poți pari pe evenimente cunoscute precum Wimbledon, F-Billie Jean King Cup sau Turneul campioanelor. În funcție de meciul ales, mizele pot începe de la 1.03.

Servicii adiționale Casa Pariurilor

Pe lângă serviciile clasice oferite, acest operator de jocuri de noroc oferă și secțiuni speciale cu servicii adiționale. Astfel, dacă accesezi site-ul oficial, vei observa că în partea de sus există meniuri și submeniuri cu servicii adiționale precum: pariuri live și statistici.

Pariuri live

Aceste tipuri de pariuri au devenit din ce în ce mai populare datorită posibilității de a paria în timp real și nu înainte de începerea meciului. Astfel, vei avea posibilitatea de a paria live, urmărind meciul și aplicând strategiile personale cu scopul de a obține cât mai multe pariuri câștigătoare. Printre cele mai cunoscute pariuri live se numără pariurile pe numărul de goluri, pariurile pe numărul de goluri încasate de oaspeți sau gazde, pariuri pe primul gol, handicap asiatic etc.

Statistici

Poți numi secțiunea de statistici aliatul tău la momentul plasării unui pariu. Casa Pariurilor pune la dispoziția clienților săi o secțiune specială numită Statistici unde poți consulta analiza statisticilor cu privire la rezultate, program, echipe, starea jucătorilor sau stadion. Așadar, în momentul în care plasezi un pariu, poți ține cont de aceste analize pentru a alege tipul de pariu pe care să îl plasezi: pariu pe numărul de goluri înscris de către un anumit jucător, pariu pe echipa câștigătoare etc.

Bonusuri populare pe Casa Pariurilor

Conform jucătorilor, cele mai populare bonusuri oferite sunt bonusurile acordate jucătorilor noi. Așadar, după ce îți vei deschide un cont de jucător Casa Pariurilor vei putea primi următoarele bonusuri:

Bonus de bun venit sport de până la 600 de lei

Odată înregistrat, va trebui să efectuezi trei depuneri pentru a primi suma de 600 de lei. Așadar, la prima depunere vei primi bonus de 50% de până la 200 de lei (rulaj 4x, cotă minimă 2.00/bilet), la a doua depunere vei primi bonus de 50% de până la 200 de lei (rulaj 4x, cotă minimă 2.00/bilet), iar la a treia depunere vei primi bonus de 100% de până la 200 de lei (rulaj 6x, cotă minimă 2.00/bilet).

Ai la dispoziție zece zile pentru a efectua o depunere de minimum 25 de lei și tot zece zile pentru a efectua rulajul. Nimic mai simplu!

Bonus de bun venit cazinou de până la 1,500 de lei

Odată înregistrat, va trebui să efectuezi trei depuneri pentru a pimi 1,500 de lei. Așadar, la prima depunere vei primi bonus de 100% de până la 500 de lei, la a doua depunere vei primi bonus de 100% de până la 500 de lei, iar la a treia depunere vei primi bonus de 100% de până la 500 de lei.

Ai la dispoziție 30 de zile pentru a accepta bonusul și câte zece zile pentru fiecare bonus. Însă, pentru a te califica pentru fiecare bonus, este necesar să efectuezi o depunere minimă de 25 de lei.

La fel de simplu!

Bonus de bun venit cazinou 333 rotiri la Better Wilds

Un alt bonus special acordat jucătorilor noi este bonusul de bun venit cu 333 de rotiri gratuite la Better Wilds. Așadar, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi și să efectuezi o depunere de minimum 25 de lei. De asemenea, ai la dispoziție 30 de zile pentru a efectua prima depunere, zece zile pentru a accepta bonusul și zece zile pentru a efectua rulajul (25x).

Înregistrare și depunere în cont pe Casa Pariurilor

Pentru a-ți deschide un cont de jucător, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul oficial Casa Pariurilor și să dai clic pe „Înregistrare”. Acest link te va redirecționa către singurul formular pe care va trebui să îl completezi pentru a înregistra. Iată care sunt informațiile pe care va trebui să le furnizezi:

 • Nume de utilizator;
 • Parolă (între opt și 20 de carcatere, o majusculă, o cifră și o literă mică);
 • Adresă de e-mail;
 • Număr de telefon;
 • Prenume;
 • Nume;
 • CNP;

În final, confirmă că ești de acord cu procesarea datelor personale pentru activități de marketing, că ai 18 ani și acceptă Termenii și Condițiile. Însă, pentru ca procesul de înregistrare să fie finalizat, este necesar să îți verifici contul prin finalizarea procesului de verificare KYC în maximum 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar, nu vei putea efectua depuneri care depășesc suma de 1,000 de lei.

În ceea ce privește modalitățile de depunere în cont, Casa Pariurilor pune la dispoziția jucătorilor următoarele modalități de plată:

Metodă de platăTaxă de depunereTimp de procesareSumă minimă (lei)Suma maximă (lei)
Mastercard2%Intant2020,000
Visa2%Intant2020,000
Paysafecard2%Intant2020,000
ApplePay2%Intant2020,000
Okto.cash22%Intant204,500
register-casa

Metode de retragere pe Casa Pariurilor

Conform jucătorilor, aceștia au fost mulțumiți de rapiditatea cu care și-au putut retrage câștigurile. Așadar, indiferent dacă alegi să îți retragi câștigurile din agenții sau direct de pe site-ul oficial, te vei putea bucura rapid de acestea. În afară de Paysafecard, Casa Pariurilor oferă aceleași modalități de retragere după cum urmează:

Metodă de platăTaxă de depunereTimp de procesareSumă minimă (lei)Suma maximă (lei)
Mastercard3%2-7 zile5045,000
Visa3%2-7 zile5045,000
Transfer bancar3%2-7 zile5045,000

Suport și Feedback pe Casa Pariurilor

Fie că întâmpini dificultăți cu contul de jucător sau ai întrebări cu privire la jocuri și modalități de plată, ai la dispoziție mai multe modalități prin care poți contacta operatorii Casa Pariurilor.

 • Chat live
 • Whatsapp sau apel la 0319884
 • Formular de contact
 • Adresă de email: [email protected]

Versiunea mobilă și aplicația Casa Pariurilor

Și pentru ca totul să fie și mai simplu, acum poți descărca și casa pariurilor sport apk pentru a putea plasa pariuri oriunde și oricând. Aplicația este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, și poate fi descărcată din magazinele personalizate ale fiecărui sistem de operare.

FAQ

❓ Casa Pariurilor este un site legitim?
Da, Casa Pariurilor este licenţiată sub numărul L1160652W000306 de către Oficiul Naţional al Jocurilor de noroc (ONJN).
❓ Ce bonusuri primesc dacă mă înregistrez?
Casa Pariurilor oferă jucătorilor noi o mulțime de bonusuri și promoții, însă cele mai populare sunt bonusul de bun venit sport de până la 600 de lei și bonusul de bun venit cazinou de până la 1,500 de lei.
❓ Mă pot juca și de pe telefonul mobil?
Da, Casa Pariurilor pune la dispoziția clienților săi și casa pariurilor sport apk pentru a paria de oriunde și oricând.
❓ De ce trebuie să furnizez date personale?
Fiecărui cont de jucător îi este asociat o adresă de e-mail unică, implicit nume, prenume și alte informații personale. Însă, Casa Pariurilor păstrează aceste informații în siguranță.
❓ Pe Casa Pariurilor pot plasa doar pariuri sportive?
Casa Pariurilor oferă și o selecție largă de jocuri de noroc și chiar și o secțiune de cazino live.
Bonus de 100% până la 600 de RON
5.0
Încredere & corectitudine
4.0
Pariuri sportive & varietate de linii
4.0
Bonusuri & promoții
5.0
Relații clienți
4.5 Evaluare