Bonus Case de Pariuri Online 2024: TOP 10 Bonusuri

Bonus Case de Pariuri Online 2024: TOP 10 Bonusuri
Creșterea sectorului pariurilor vine la pachet cu o concurență destul de mare pe piața acestora. Prin urmare, operatorii de pariuri caută în permanență modalități de a atrage noi clienți. Drept urmare, casele de pariuri acordă un bonus pariuri de diferite tipuri jucătorilor lor.
Bonus Case de Pariuri Online
100% + 122 eur
100% până la 600RON + 60FS
150 LEI Free bet
€450+ 250 Free Spins
Incaseaza Bonus 500 RON la depunere in 2023
Bonus de 100% până la 600 de RON
€50 bonus
bonus pariuri

Ce sunt bonusurile la pariuri?

Bonusurile primite în urma pariurilor sau înainte de a paria sunt instrumente de marketing ale operatorilor de pariuri. Ele sunt folosite pentru a promova afacerea de pariuri. Bonusurile se prezintă ca sume de bani sau oferte. Bonusurile sunt acordate atunci când un jucător fie se înregistrează, fie plasează un pariu, fie depune bani în conturile lor. Bonusurile în afacerile operatorilor de pariuri sunt o versiune a campaniilor sau a avantajelor din cazinouri. Deși industria pariurilor are mai multe categorii de recompense, principiile sunt aceleași. agențiile de pariuri folosesc ofertele pentru a câștiga și păstra clienții în afacerea lor.

Top Bonusuri pariuri sportive

agențiile de pariuri au numeroase promoții care se actualizează periodic. Acesta este unul dintre aspectele importante pe care pariorii le pun în balanță atunci când evaluează o platformă. Bonusurile de pe platformă pot varia în funcție de vechimea jucătorului pe aceasta. Alte campanii pot fi accesate doar de cei cu un cont activ sau care au depus bani trecut, dar există și bonusuri începătorii în domeniu și pentru cei care nu au încă un cont. Acestea sunt recompensele pe care le poți găsi pe majoritatea platformelor de pariuri sportive:
 1. Bonusul de bun venit -destinat celor care își creează un cont nou pe platformă
 2. Pariul gratuit egalat – acesta este de obicei oferit jucătorilor noi. Aceasta înseamnă că pariul tău va fi egalat de către platforma de pariere, astfel încât un pariu de 25 RON devine un pariu de 50 RON.
 3. Depozit egalat – în acest caz, platforma de pariere egalează valoarea depozitată de un jucător în contul său, astfel că un depozit de 30 RON devine 60 RON pentru a juca.
 4. Cote îmbunătățite – de obicei oferite jucătorilor noi, aceste promoții oferă cote mai bune decât cele disponibile în mod obișnuit pentru un eveniment sportiv, astfel că o cotă de 8/13 devine 33/1.
 5. Bonus fără depunere – considerat de mulți ca fiind cea mai bună alegere, acesta este oferit în mod gratuit jucătorilor, fără a fi nevoie să facă un depozit sau un pariu.
 6. Free betting bonuses – ofertele de pariuri gratuite dedicate jucătorilor care încă nu au cont pe site sunt foarte simple, cu o limită minimă de depunere care inițiază o ofertă de pariuri gratuite care este activată odată ce primul pariu calificat este stabilit.
7.Pariuri fără risc – agențiile de pariuri pot oferi de asemenea, în promoțiile lor pentru clienții noi pentru a acționa ca pariuri fără risc și premii de consolare precum un credit de pariu gratuit dacă primul pariu este unul necâștigător.

Care sunt cele mai bune bonusuri

Bonusurile sunt de multe tipuri, dar mai toate au caracteristicile pe care le-am detaliat un pic mai jos. În funcție de toleranța riscului jucătorilor dar și de stilul de pariere al acestuia, un tip de bonus poate fi mai benefic pentru un jucător decât pentru celălalt. În afara bonusurilor celor mai comune de pe platformele de pariere există și sport bonus pentru anumite ocazii precum o anumită sărbătoare sau o zi specială, dar și pentru depunerea de bani sau anumite evenimente sau zile ale săptămânii. Dacă este vorba de un începător mereu vom sugera să accepte bonusul de bun venit și pariurile lipsite risc de pe platforma pe care își creează cont. În cazul jucătorilor mai vechi și cu mai multă experiență, aceștia vor fii deja familiarizați cu ceea ce vor de la un pariu și cu tipul de bonus care li se potrivește. Dacă dorești să beneficiezi de mai multe categorii de recompense îți sugerăm să îți faci câte un cont pe mai multe platforme de acest tip și astfel vei putea vedea care dintre bonusuri îți place mai mult sau este mai benefic.

Cum funcționează bonusurile?

agențiile de pariuri nu sunt organisme de caritate unde toată lumea poate cere ajutor în caz de nevoie. Fiecare acțiune pe care o fac are ca scop să scoată cât mai mulți bani din buzunarul tău. Aceste bonusuri sunt instrumente de marketing pe care le vezi imediat după ce deschizi prima pagină a unei agenții de pariuri. Te vor face să dezvolți o dorință de a culege bani gratis; astfel, să te înregistrezi nu va fi o problemă. Dar, toate platformele de pariuri își proiectează așa numitele best betting bonuses pentru a preveni pierderile în afaceri. În orice caz de câștig în exces, acestea au o modalitate de a interveni în sistemul de câștig pentru a se asigura că obțin profituri. Astfel, înainte de a te înscrie pe orice site, ai grijă să verifici termenii și condițiile de promovare. În plus, verifică modul în care vei primi câștigurile decât suma de câștigat.

Cum să alegi cele mai bune bonusuri

Mai jos sunt caracteristicile bonusurilor pe care le poți lua în considerare când alegi un tip de bonus:
 1. Valoarea bonusului
Aceasta înseamnă cât de mult vei primi în termeni de bani.
 1. Procentul bonusului
Atât valoarea bonusului, cât și procentajul bonusului trebuie analizate ca o unitate. Bănuiesc că deja te-ai întâlnit cu ceva de genul „100% până la 100 RON”. Ceea ce înseamnă că bonusul tău (în plus față de valoarea depozitată) va fi de 100% în limita a 100 RON. De exemplu, dacă depui 80 RON, atunci bonusul tău de bun venit va fi de 80 RON x 100% = 80 RON.
 1. Mărimea maximă a pariului
Cât timp bonusul este activ, nu trebuie să faci pariuri mai mari decât acest parametru (de obicei, în jur de 10-15 RON)
 1. Perioada activă
Intervalul de timp în care ești eligibil să beneficiezi de bonusul de bun venit (în mod normal, 7-14 zile).
 1. Anulabil sau nu
Dacă nu mai vrei să fii restricționat de cerințele bonusului (mărimea maximă a pariului, limitări privind alegerea sloturilor etc.) și poți anula bonusul dat, atunci acesta este considerat ca fiind anulabil.
 1. Pariul este ultimul parametru, dar nu cel din urmă. Să presupunem că ai făcut un pariu (sau platforma de parierethrough) este ultimul parametru, dar nu cel din urmă. Să presupunem că ai făcut primul depozit și ai primit un bonus de bun venit: 100 RON (suma depozitului tău) + 100 RON (bonus) = 200 RON (soldul tău în acest moment). Bineînțeles, nu poți retrage această sumă imediat, altfel, cazinoul online s-ar duce în faliment. Această sumă trebuie să fie jucată (sau pariată) de un anumit număr de ori (de obicei de 30-50 de ori). Abia după aceea, dacă mai rămân bani în soldul tău, poți solicita o retragere.

Termeni și condiții asociate bonusurilor

Mulți jucători nu acordă atenție termenilor și condițiilor atunci când își creează cont pe platforma unui operator de pariuri sportive sau solicită un bonus fără depunere pariuri sau alt tip de bonus. Asta este total neglijent, deoarece acestea joacă un rol esențial atunci când banii tăi sunt în joc.

Este permis un singur cont pentru fiecare utilizator

Acesta este destul de simplu.  Nu încerca să deschizi un alt cont la aceeași platforma de pariere sportive și să ceri un bonus. Poți în schimb să-ți creezi câte un cont pe mai multe platforme de pariuri sportive.

Cerințe de pariere

Fiecare bonus pariuri fără depunere pentru pariuri sportive este supus rulării de un anumit număr de ori (între 5x și 20x) înainte de a putea retrage câștigurile. În plus, trebuie să-ți reînnoiești depozitul inițial o singură dată înainte de a cere o plată.

Cote și selecții minime:

Fiecare piață pe care o alegi pentru pariul tău trebuie să fie peste o valoare prestabilită. În majoritatea operatorilor de pariuri sportive, intervalul este între 1,50 și 2,00. Selecțiile totale de pe biletul tău de pariuri, contează și ele. De obicei, ar trebui să incluzi între 1-3 selecții.

Depozit minim:

Înainte de a revendica oferta, va trebui să depui o anumită sumă de bani în cont. Acesta poate fi la fel de mic precum 10 sau 50 RON, în timp ce unele oferte de bun venit pot începe de la 5 RON.

Metode de plată acceptate și restricționate:

Mai multe site-uri de pariuri au restricționat portofelele precum Skrill și Neteller pentru a revendica promoțiile. Motivul este că acestea atrag persoane care comit abuzuri. Majoritatea operatorilor de pariuri sportive vor credita bonusul de bun venit, dacă optezi pentru a depune o sumă de bani cu un card de credit/debit sau PayPal.

Câștiguri maxime

Unele case de pariuri pot pune o limită maximă a câștigurilor care pot fi retrase. Asta presupune că, indiferent de cât de mulți bani câștigi, vei putea retrage doar suma din limita superioară permisă de platforma de pariere. Deci, dacă tu câștigi 200 RON și suma limită este de 100 RON, vei putea retrage doar 100 RON.

Restricții de piață

Mai multe piețe nu se iau în considerare la mizele de pariuri care au fost încasate, anulate sau revocate. În plus, restricțiile pot include anumite sporturi, ligi și pariuri live.

Data de expirare

Fii cu ochii pe data la care expiră bonusul tău de pariuri sportive. Aceasta poate fi, de obicei, între 7 și 30 de zile. În unele cazuri, însă, intervalul de timp poate fi de doar 3 zile pentru pariuri bonus.

Restricții de țară

Bonusurile de înscriere nu sunt disponibile în întreaga lume. De exemplu, țările din Europa de Est ar putea fi excluse. Consultă întotdeauna termenii și condițiile pentru a vedea lista țărilor restricționate și a te asigura că poți beneficia de bonus.

Cod bonus disponibil

În anumite cazuri,este necesar să introduci manual un cod pe pagina de depunere, astfel încât bankroll-ul să poată fi folosit pentru a stabili o sumă maximă pe fiecare piață sau bilet de pariuri.asta se aplică pentru a descuraja vânătorii de bonusuri și pariorii de arbitraj. Cel mai des, este de 50% din suma bonusului. De asemenea, mai multe case de pariuri pun o limită a cotelor maxime (de exemplu 3,50).

Cele mai comune tipuri de bonusuri

Bonusuri de înscriere sau de bun venit

Bonusurile de înscriere sau de bun venit sunt oferite de aproape toate site-urile de pariuri sportive. Se adresează în special celor care deschid un cont și depun prima sumă de bani. Cel mai des, bonusul reprezintă un anumit procent din banii depuși. Dacă bonusul nu este unul procentual, cel mai probabil acesta va avea o sumă mică. Intenția din spatele bonusului de înscriere nu este doar de a te atrage pe tine ca un jucător nou mai bun, ci și de a te ajuta să începi cu un bankroll mai mare. De obicei, procentul oferit este de 50 sau 100% din depozit.

Pariu gratuit

Aceste bonusuri case de pariuri online îți permit să plasezi pariuri fără riscul de a-ți pierde proprii bani. Le dobândești gratuit, fără a fi nevoie să faci un depozit, iar dacă pariurile tale sunt câștigătoare, poți încasa câștigurile. De obicei,vei putea beneficia de bonusuri de acest tip doar după ce ai plasat cel puțin un  pariu pe orice eveniment sportiv. Va trebui să îndeplinești și condițiile de pariere aferente bonusului pentru a putea beneficia de el. Citește bine termenii și condițiile înainte de a paria.
Bonusuri fără depunere
100% până la 600RON + 60FS
150 LEI Free bet
€450+ 250 Free Spins
Incaseaza Bonus 500 RON la depunere in 2023
Bonus de 100% până la 600 de RON
€50 bonus
Vei găsi acest tip de bonus ca parte a bonusului de înregistrare pe mai multe site-uri unde poți pune diverse pariuri sportive. Odată cu crearea unui cont pe platforma lor, suma bonusului este depusă în contul tău, astfel încât să poți plasa câteva pariuri chiar și fără să fie necesar să faci un depozit. Deoarece aceste bonusuri case de pariuri fără depunere sunt oferite gratuit, de obicei au o valoare mică. În plus, site-ul de pariuri sportive ar putea oferi aceste bonusuri și în timpul unor meciuri sau promoții speciale. asta ar putea avea loc în timpul unor turnee majore de golf, Super Bowl, World Series, campionatul NBA, o cursă de mașini populare și așa mai departe. Unic la bonusurile fără depunere este că acestea au destul de multe cerințe de pariere și rate mai mari de rulaj. Acestea sunt destul de bune pentru pariorii noi care nu vor să își riște banii proprii și vor să obțină o impresie despre platforma de pariere sportive înainte de a face primul depozit. Nu există niciun risc implicat în utilizarea acestui bonus, dar cerințele de pariere pot fi destul de exigente.

FAQ

❓ Am o problemă cu bonusul meu/pariu gratuit; ce ar trebui să fac?
Dacă bonusul tău nu ți-a fost creditat, vezi mai întâi dacă poți găsi o informație relevantă în secțiunea de ajutor, dacă platforma de pariere are una. Dacă nu reușești, este timpul să contactezi direct platforma de pariere, prin intermediul serviciilor lor pentru clienți. Aceștia vor putea să te informeze de ce nu ți-ai primit bonusul sau pariul gratuit. Ar putea fi din cauză că termenii ofertei nu au fost respectați corect sau ar putea fi o eroare din partea lor. În orice caz, problema ar trebui să fie rezolvată rapid.
❓ Este cel mai mare bonus întotdeauna cel mai bun?
Ah, vechea întrebare dacă mărimea contează sau nu. Să spunem doar că un bonus mai mare este de obicei mai bun decât unul mai mic, dar acesta este doar un factor și mai sunt și alte aspecte de care trebuie să ținem cont, în special termenii și condițiile.
❓ Se pot accesa bonusurile de pe toate dispozitivele mobile?
Noile platforme din domeniu își doresc din ce în ce mai mult să îi facă pe jucători să parieze pe dispozitivele lor mobile, așa că, uneori, poți primi bonusuri suplimentare pentru că faci asta. Pentru un pariu de pe telefonul mobil, poți descărca aplicația casei de pariuri sau poți paria folosind browserul de internet mobil. O aplicație oferă, de obicei, cea mai ușoară experiență de pariere pe mobil.
❓ Pot paria pe sport fără a folosi un bonus de pariuri sportive?
Da, poți. Orice site de pariuri îți dă șansa de a juca cu bani reali fără a folosi un bonus. Atunci când joci fără a folosi un bonus de pariuri, ai control deplin asupra banilor tăi. Îți poți retrage câștigurile în orice moment. Bineînțeles că nu primești bani bonus sau pariuri gratuite atunci când joci fără bonus. Depinde de tine ce preferi.
❓ De ce oferă platformele de pariuri bonusuri și recompense?
Platformele de pariuri fac asta pentru pariuri pentru a atrage mai mulți clienți. Ele oferă bonusuri și recompense pentru a menține jucătorii activi pe site-ul lor. Site-urile de pariuri se pot distinge de alte platforme similare atunci când oferă cel mai bun bonus de pariuri.
❓ Pot retrage bani din pariul meu gratuit?
Asta nu este posibil, cel puțin nu atunci. agențiile de pariuri online nu doresc să ofere bani gratuit. În schimb, acestea utilizează pariurile gratuite pentru a-i incentiviza pe jucători să parieze. Drept urmare, platformele de pariuri sportive online tind să atașeze anumite condiții la fiecare ofertă de bonus. Din această cauză, recompensele pot părea mult mai bune decât sunt în realitate.
TOP case de pariuri ale săptămânii.
Bet On Red Casino

€450+ 250 Free Spins

22Bet

100% + 122 eur

Vulkan Bet

First deposit bonus 500 EUR