Ce Înseamnă Șansa Dublă

Ce Înseamnă Șansa Dublă

Pariurile sportive sunt inerent incerte, deoarece rezultatele anterioare ale unei echipe nu garantează succesul în meciurile viitoare. Șansa dublă oferă o formă de asigurare, acoperind două dintre cele trei posibile rezultate ale unui meci și diminuând astfel riscul.

First deposit bonus 500 EUR
OFERTA TA DE BUN VENIT:
1000% + 250 de rotiri gratuite

Acest articol explorează pariurile de tip șansă dublă, evidențiindu-le avantajele, dezavantajele și importanța în strategia de pariuri sportive.

Tipuri de Pariuri Șansă Dublă: Explicarea Variantelor 1X, X2 și 12

După ce am stabilit ce înseamnă șansa dublă și cum poate oferi o șansă suplimentară pasionaților din lumea pariurilor sportive, este esențial să înțelegem diferitele tipuri de pariuri șansă dublă disponibile. 

În această secțiune, vom explora în detaliu ce înseamnă fiecare variantă și cum pot fi acestea utilizate la case de pariuri online pentru a crește șansele de câștig.

Ce Înseamnă X2 la Pariuri Sportive

Pariul de tip X2 acoperă varianta în care cele două echipe termină la egalitate (X) și victorie pentru echipa oaspete (2). Aceasta este o opțiune preferată în cadrul strategiei șansă dublă atunci când pariorii consideră că echipa oaspete are un avantaj sau când echipa gazdă se confruntă cu probleme semnificative, cum ar fi absențe importante în lot. 

Ce Înseamnă 1X la Pariuri Sportive

Pariul 1X este o formă de șansă dublă care acoperă victoria echipei gazdă sau remiza. Această opțiune, cunoscută și sub numele de șansă dublă și GG, este ideală când echipa gazdă este favorită, dar există îndoieli privind victoria clară.

Dacă încă nu înțelegi în totalitate ce înseamnă șansa dublă și GG, în cuvinte mai simple presupune un pariu care combină victoria echipei gazdă sau oaspete cu posibilitatea unei remize.

Combo Șansă Dublă 12 și Goluri

Pariul de tip 12 exclude posibilitatea unei remize, acoperind doar victoria echipei gazdă (1) sau a echipei oaspete (2). Aceasta este varianta de pariu șansă dublă cu cel mai mare risc, dar și cu potențialul pentru cote mai mari.

Diferită față de variantele discutate anterior, aici nu se impune o strategie de tipul șansă dublă și GG.

Toate aceste trei variante pot fi implementate în cadrul oricărei platforme de pariuri sportive live

Avantajele și Dezavantajele Pariurilor Șansă Dublă

Când vine vorba de abordarea unei strategii de pariuri șansă dublă, este esențial să cântărim atât beneficiile cât și limitele acesteia.

Avantajele Pariurilor Șansă Dublă

Indiferent că ești familiar cu această strategie de pariere sau abia acum aflii ce înseamnă x2 la pariuri și ce presupune de fapt această abordare, există câteva avantaje care nu pot fi contestate. 

 1. Riscuri Reduse: Principalul avantaj al pariurilor de tip șansă dublă constă în reducerea riscului asociat pariurilor sportive în general.
 2. Flexibilitate: Aceste pariuri oferă pariorilor flexibilitatea de a ajusta strategiile în funcție de încrederea pe care o au într-un anumit rezultat.
 3. Strategie de Pariere Prudentă: Pariurile de acest fel permit jucătorilor să-și construiască un portofoliu de pariuri mai stabil și mai puțin volatil.

Dezavantajele Pariurilor Șansă Dublă

Pentru că nicio strategie nu garantează câștigul, și în cazul pariurilor șansă dublă există dezavantaje care trebuie luate în calcul de pariori.

 1. Cote Mai Mici: Deoarece riscul este redus, cotele oferite pentru pariurile de tip șansă dublă sunt în mod inerent mai mici decât cele pentru pariurile standard. 
 2. Potențial Limitat de Câștig: Pariurile șansă dublă sunt mai bine utilizate ca parte a unei strategii pe termen lung, în loc de a viza câștiguri masive imediate.
 3. Evaluare Complexă: Deși pariurile șansă dublă sunt accesibile, succesul lor depinde în continuare de o analiză atentă a meciurilor. A înțelege contextul unui meci, cum ar fi ce înseamnă x1 la pariuri în raport cu echipele și circumstanțele specifice, rămâne esențial.

Strategii Eficiente pentru Pariurile Șansă Dublă

Pentru a maximiza eficacitatea pariurilor șansă dublă, este crucial să adoptăm strategii bine gândite care să ne îmbunătățească șansele de succes. 

Această secțiune evidențiază abordări esențiale și sfaturi strategice pentru a profita la maximum de avantajele oferite de pariurile de tip șansă dublă.

 • Analiza Meciurilor și a Echipelor: O înțelegere profundă a echipelor, a istoricului întâlnirilor directe, a absenților cheie și a factorilor motivaționali este vitală. Aceste informații pot oferi indicii valoroase despre cum s-ar putea desfășura meciul.
 • Gestionarea Bankrollului: Alocarea inteligentă a fondurilor și evitarea pariurilor impulsive sunt esențiale. 
 • Folosirea Statisticilor și a Tendințelor: Statisticile precum performanța acasă/deplasare, golurile marcate/primite și tendințele recente pot oferi indicii despre cele mai probabile rezultate.
 • Selectarea Meciurilor Potrivite: Căutarea meciurilor cu echipe echilibrate sau în care echipa favorită are probleme cunoscute poate oferi valoare adăugată, pentru un rezultat final cât mai ușor de anticipat. 
 • Integrarea într-o Strategie Mai Amplă: Nu vă bazați exclusiv pe acest tip de pariu. Combinarea lor cu alte tipuri de pariuri poate diversifica riscurile și poate maximiza potențialul de profit pe termen lung.
 • Urmărirea Cotelor și a Valorii: Chiar și cu riscuri reduse, este esențial să căutați cotele care oferă cea mai bună valoare pentru pariurile șansă dublă. Compararea cotelor între diferiți operatori de pariuri poate dezvălui opțiuni mai profitabile.

Cum Alegi Corect între Opțiunile 1X, X2 și 12

Alegerea corectă între opțiunile de pariuri șansă dublă – 1X, X2 și 12 – necesită o înțelegere clară a situației fiecărui meci și a echipelor implicate. Aceste informații te pot ajuta să alegi între o strategie șansă dublă și total goluri, de exemplu.   

🤔Opțiune💡Descriere✅Când să alegi
1XVictoria echipei gazdă sau remizăCând echipa gazdă este favorită sau când există o mare încredere că nu va pierde meciul, dar există posibilitatea unei remize.
X2Remiză sau victoria echipei oaspeteCând echipa oaspete este competitivă și are șanse să câștige sau să obțină cel puțin o remiză, în special în fața unei echipe gazdă cu probleme.
12Victoria echipei gazdă sau a echipei oaspete (excluzând remiza)Când se așteaptă un joc ofensiv de la ambele echipe, cu șanse reduse de remiză. Acesta este potrivit pentru meciuri echilibrate unde orice echipă are potențialul de a câștiga.

Diferența Dintre Șansa Dublă și Draw No Bet (DNB)

A înțelege diferențele între pariurile șansă dublă și Draw No Bet (DNB) este esențial pentru pariorii care doresc să își finiseze strategiile de pariere. Pariurile DNB oferă rambursarea mizei la remiză, concentrându-se pe victoria unei echipe cu protecție adițională.

O tactică interesantă este folosirea combinației „combo șansă dublă 12 și goluri”, care poate amplifica șansele de câștig pentru cei cu cunoștințe aprofundate despre echipe.

Calculul Cotelor pentru Șansă Dublă

Cotele pentru pariurile șansă dublă sunt determinate de probabilitățile combinate ale celor două rezultate alese din cele trei posibile. De exemplu, pentru un pariu 1X, cota reflectă șansele ca echipa gazdă să câștige sau ca meciul să se termine la egalitate. 

Formula specifică de calcul poate varia în funcție de casa de pariuri, dar în esență, ea utilizează valorile implicite ale probabilităților pentru fiecare dintre cele două rezultate pe care pariorul alege să le acopere.

O inovație interesantă în lumea pariurilor sportive este opțiunea de „pauză final șansă dublă”. Acest tip de pariu permite jucătorilor să combine predicții referitoare la rezultatul unui meci la pauză și la final.

Concluzie Șansă Dublă

Conceptul de șansă dublă la pariuri oferă o abordare strategică valoroasă pentru pariori, permițând o flexibilitate și o siguranță sporită în plasarea pariurilor. Prin acoperirea a două din cele trei posibile rezultate ale unui meci, șansa dublă reduce semnificativ riscul asociat cu pariurile tradiționale, oferind în același timp oportunități atractive de câștig.

Șansă Dublă Pariuri FAQ

Ce înseamnă șansa dublă în pariuri?

Șansa dublă este un tip de pariu care acoperă două din cele trei posibile rezultate ale unui meci sportiv – victoria gazdelor, remiza sau victoria echipei oaspete.

Care sunt opțiunile de pariere pentru șansa dublă?

Opțiunile de pariere pentru șansa dublă includ 1X (gazdele câștigă sau remiză), X2 (egalitate sau victoria echipei oaspete) și 12 (victoria echipei gazdă sau a echipei oaspete, excluzând posibilitatea de a termina la egalitate ca rezultat final).

Pot folosi șansa dublă pentru toate sporturile?

Da, pariurile de tip șansă dublă pot fi utilizate în majoritatea sporturilor.

Când este cel mai avantajos să plasez un pariu șansă dublă?

Poți să pariezi folosind strategia șansă dublă de fiecare dată când nu ești sigur de rezultatul final și vrei să-ți reduci riscurile.