Ce este un pariu cu Cash Out?

Ce este un pariu cu Cash Out?

Când vorbim despre pariuri sportive, cât de bună ar fi strategia ta, analiza evenimentelor sportive, sau intuiția proprie, cele mai multe nu corespund rezultatelor mizate. Poate deveni frustrant și obositor când aștepți ca o partidă de fotbal să se încheie pentru a afla rezultatul acesteia. De aceea, pentru a-ți mări șansele de câștig, poți miza la case de pariuri cu cash out.

Nimic complicat, ilegal, sau neetic. De fapt, funcția de cash out (să nu încurcăm cu cash aut, cum spun unii) reprezintă o practică comună pentru majoritatea caselor de pariuri din România. Mai poți întâlni și versiunea de ”Închide Pariul”. În linii mari, atunci când mizezi pe un eveniment sportiv, ai posibilitatea de a închide pariul înainte ca evenimentul sportiv să se termine. 

De exemplu, dacă ai pariat pe un meci de fotbal din Liga I, nu este nevoie să aștepți ca partida să se încheie. Poate ai o presimțire rea cu privire la rezultatul final, ai riscat prea mult și crezi că pariul nu va ieși, sau simplu dorești să-ți retragi banii. Astfel, alegi funcția de cash out și-ți primești câștigurile realizate până în momentul respectiv.

Cash Out este o funcționalitate tot mai des căutată de amatorii de pariuri sportive din România, datorită avantajelor garantate. Avantajul mare este că poți încasa câștigurile înainte ca evenimentul să se încheie, dacă rezultatul la momentul respectiv este cel pe care ai mizat. De asemenea, dacă pariul nu corespunde așteptărilor proprii, poți retrage bani i mizați și să-ți limitezi pierderile.

Care este diferența dintre parțială și CASH OUT complet?

În practică, varianta comună de utilizare a funcției de cash out presupune totul sau nimic, ceea ce înseamnă că poți închide pariul și retrage toți banii sau să aștepți până când evenimentul sportiv se încheie. Respectiv, există un risc și în cazul dat. Dacă retragi banii prea devreme, iar pariul tău iese învingător, te frustrezi și-ți spui că mai bine lăsai până la urmă. Dacă îi lași, iar pariul nu iese câștigător, pierzi banii mizați.

Unele case de pariuri vin în întâmpinarea pariorilor și oferă așa-numita funcție de ”Cash Out Parțial”. Astfel, când consideri că a venit momentul să închizi pariul, poți retrage o anumită sumă de bani și să lași diferența să ruleze în continuare.

Să zicem că ai pariat 50 RON pe echipa de fotbal favorită, cu o cotă de 3:1. La momentul respectiv, echipa ta conduce partida cu scorul de 1-0. Dacă vei aștepta finalul evenimentului, iar pariul tău va ieși câștigător, te alegi cu 150 RON. Vrei să mergi până la urmă, totuși nu ai vrea să riști cu toți banii. Astfel, optezi pentru funcția de cash out parțial, retragi pariul inițial de 50 RON, dar rămâi cu posibilitatea de a câștiga la final 75 RON.

Cash out-ul și cash out-ul parțial vin cu avantaje și dezavantaje proprii. În primul caz, este vorba de un risc mai  mare, dar și de potențiale recompense mai mari. În al doilea, recompensa este mai mică, dar șansele de a câștiga sau de a nu pierde nimic sunt foarte mici. Alegerea îți aparține.

Cum este CASH OUT în comenzile mobile?

Experiența de a paria de pe dispozitivul mobil nu diferă mult față de versiunea de desktop. Majoritatea caselor de pariuri pun la dispoziția pariorilor aplicații mobile bine optimizate, cu interfață similară celei de pe calculator. Desigur, unele platforme au versiuni mai complexe de desktop, diferență care poate fi sesizată atunci când pariezi pe telefon.

Cu toate acestea, majoritatea ofertelor, promoțiilor și caracteristicilor sunt valabile pe telefon. Iar când vorbim despre opțiunea de cash out, ar putea fi chiar mai avantajos să te folosești de aceasta pe dispozitivul mobil. În general, poate fi mai rapid și confortabil să-ți retragi banii din cash out.

Strategia CASH OUT

Aplicarea unor strategii de cash out nu este un lucru greu, doar că ai nevoie de răbdare, disciplină, atenție și concentrare. Ca regulă, cash out-ul oferă beneficii caselor de pariuri, datorită faptului că acestea achită mai puțini bani în raport cu valoarea pariului tău atunci când încasezi banii. 

Cu unele excepții, cash out-ul poate fi avantajos pentru parior. Una dintre aceste excepții reprezintă strategia Pariurilor Acumulatoare. Să luăm un caz ipotetic în care ai plasat un pariu acumulator x4 pe 3 evenimente cu rezultate mai puțin previzibile și unul cu rezultat ceva mai sigur. Primele 3 evenimente sportive au ieșit așa cum ai pariat și mai rămâne doar unul, care se va desfășura ceva mai târziu. Însă ai posibilitatea să încasezi o parte din câștigul inițial acum. Sigur, nu va fi cât valoarea potențialului câștig final, însă tot mai mare decât miza proprie, fapt pentru care ieși în plus.

Cele mai bune case de pariuri cu CASH OUT

Care este cel mai bun? Întrebare care mereu va avea același răspuns. Nu există un număr 1, în special când discutăm despre case de pariuri sportive. Fiecare operator dispune de oferte avantajoase, pe care le îmbunătățește în mod constant. 

Însă, printre cele mai bune oferte, regăsim opțiunea de cash out Casa Pariurilor, Betano, 888sport, Betfair, Fortuna, Unibet și altele. Tot ce ai de făcut pentru a beneficia de oferta unei case de pariuri este să te înregistrezi pe platforma operatorului preferat.

FAQ

❓ Ce este opțiunea cash out?
Cash Out este o funcționalitate oferită de casele de pariuri, în care ai posibilitatea de a închide pariul înainte ca evenimentul sportiv să se termine. 
❓ Ce case de pariuri oferă cash out?
Majoritatea caselor de pariuri sportive oferă funcția de cash out. Printre acestea regăsim și Casa Pariurilor, Betano, 888sport, Betfair, Fortuna, sau Unibet.
❓ Ce beneficii oferă funcția de cash out?
Ai posibilitatea de a încasa câștigurile înainte ca evenimentul să se încheie, dacă rezultatul la momentul respectiv este cel pe care ai mizat. De asemenea, dacă pariul nu corespunde așteptărilor proprii, poți retrage banii mizați și să-ți limitezi pierderile.
❓ Ce înseamnă cash out parțial?
Funcționează după principiul cash out, doar că poți retrage valoarea mizei realizate atunci când consideri că a venit momentul să închizi pariul, iar diferența câștigului potențial să ruleze până la sfârșitul evenimentului.
❓ Ce strategii de cash out pot folosi?
Una dintre cele mai avantajoase strategii de cash out reprezintă pariurile acumulatoare, în care poți miza pe mai mult evenimente sportive și să retragi o parte din câștiguri fără de a aștepta ultimul eveniment.
TOP case de pariuri ale săptămânii.