Pariuri Volei

Pariuri Volei

Voleiul este un sport rapid și captivant care câştigă tot mai multă popularitate. Iar acest lucru se vede şi pe piaţa de pariuri online şi nu numai. Tot mai multă lume a început să plaseze pariuri pe meciuri de volei şi tot mai multe platforme online bagă în oferta lor acest sport. Acest articol te va ajuta să înţelegi acest sport, dar şi ce înseamnă pariuri volei, care sunt cele mai populare tipuri de pariuri şi cum să pariezi pe acest sport. 

Ce este voleiul

Voleiul este un sport care se joacă între două echipe de câte șase jucători, iar echipele sunt  separate de o plasă. Obiectivul jocului este de a trimite mingea peste fileu, cu scopul ca adversarii să nu o dea înapoi, iar aceasta să pice pe teren. Mingea este jucată de obicei cu mâinile sau brațele, deși poate fi lovită și cu alte părți ale corpului. Un set (cu excepţia celui decisiv – al cincilea) este câştigat de echipa care obţine prima 25 puncte cu un avans de cel putin două puncte. În caz de egalitate la scorul de 24 – 24, jocul continuă până când este realizată o diferenţă de două puncte. Echipa câștigătoare este cea care câștigă trei seturi. În caz de 2-2 la seturi, setul decisiv se joacă până la 15, cu o diferență minimă de două puncte. 

Cum să pariezi pe volei

Ca să pui pariuri volei live sau pre match, ai nevoie de un cont pe o platformă de jocuri de noroc. Dacă nu ai deja vreunul, găsește o casă de pariuri legală, care deține licență de funcționare de la ONJN. Poți verifica licența pe site-ul oficial al instituției sau chiar pe platforma aleasă. Licența și numărul sunt puse la vedere, de obicei în partea de jos a primei pagini. Odată ce ai ales o casă de pariuri legală, asigură-te că există în ofertă piață de pariuri volei România sau internațională.

Fă-ți un cont de jucător urmând pașii de pe site-ul ales, fă o primă depunere și profită și de oferta de bun venit oferită de casa de pariuri. Bonusul de bun venit este un alt criteriu de alegere a casei de pariuri. Compară ofertele de bun venit ale caselor de pariuri şi alege-o pe cea mai avantajoasă. Există multe siteuri de pariuri volei, dar nu toate au aceeaşi ofertă de bun venit. După ce ai făcut o depunere, mergi la secţiunea Volei şi găseşte un eveniment pe care să pariezi. Informează-te bine despre echipe şi alege pariul şi miza. Asta e tot, apoi nu trebuie decât să aştepţi ca să vezi deznodământul.

Sfaturi şi strategii pentru pariuri online pe volei

Având în vedere că vorbim de jocuri de noroc, trebuie să ştii că nicio strategie nu îţi va garanta câştigul. Dar sfaturile noastre te pot ajuta să ajungi rapid un expert în pariuri volei.

 1. Cunoaşte regulile. Înainte de a te apuca să pariezi pe volei, ai grijă să ştii care sunt regulile acestui sport. Te va ajuta mult în luarea deciziilor bune.
 2. Informează-te despre echipele şi jucătorii implicaţi. Verifică statisticile echipelor, forma din ultima perioadă, precum şi ce jucători joacă. Poate una dintre echipe nu se poate baza pe cel mai bun jucător, iar asta înseamnă că şansele echipei se pot diminua destul de mult.
 3. Citeşte predicţiile experţilor. De asta experţii fac anumite predicţii, pentru a te ajuta să iei decizii bune
 4. Caută cotele mai avantajoase. Nu toate casele de pariuri oferă aceleaşi cote, aşa că fă o analiză înainte şi vezi unde găseşti cele mai bune cote.
 5. Pariază în mod responsabil. Este sfatul pe care îl dăm mereu. Stabileşte un buget şi ţine-te de el. Nu paria niciodată mai mult decât îţi poţi permite să pierzi.

Tipuri de pariuri pe volei

Am făcut o listă a celor mai comune tipuri de pariuri pe volei, pe care ţi le vom explica. Tipul de pariu ales va fi un factor important care va influenţa, în mare parte, rezultatul obţinut. O să discutăm aici de cele mai comune tipuri de pariuri pe care le poţi plasa înainte de începerea unui meci. Mai jos vom discuta şi despre pariurile live pe volei. Hai să vedem care sunt cele mai comune pariuri pe volei, pe care le poţi găsi atât pe site-uri mici de pariuri volei, cât şi pe cele mari.

 • Câştigător meci (12) – este tipul de pariu pe echipa care va câştiga meciul
 • Număr de seturi în meci (peste / sub) – aici pariezi pe numărul de seturi din meci. Având în vedere că se joacă 5 seturi, linia de bază aici este de 3.5 seturi. Astfel, dacă pariezi pe sub 3.5 seturi, atunci pariul va fi câștigător dacă o echipă câștigă cu 3-0. Pariu peste 3.5 este câștigător la scorul de 3-1 sau 3-2 la seturi.
 • Număr de seturi exact (exact)
 • Scor exact pe seturi – aici pariezi pe scorul exact. De exemplu, 3-1 sau 3-2.
 • Câștigător set 1 – pariezi pe cine câștigă primul set. Valabil și pentru setul 2,3 etc
 • Total puncte par / impar – numărul de puncte va fi par sau impar
 • Handicap puncte set 1 – pariezi la câte puncte diferență va câștiga o echipă setul 1

Tipuri de pariuri live la volei

La fel ca și la pariurile pre match, și aici vom face o listă cu cele mai comune tipuri de pariuri pe care le poți plasa în timpul ce meciul se desfășoară. De multe ori, cotele pentru pariurile live sunt mai mari decât cele la pariurile plasate înainte de meci. Iar faptul că vezi evoluția jocului, vezi forma echipelor este un avantaj major care te poate ajuta să iei decizia bună.

 • Total puncte setul X (peste / sub) – pariezi pe câte puncte vor fi în acel set
 • Primul la un anumit număr de puncte – pariezi pe prima echipă care va atinge un anumit număr de puncte în acel set
 • Câștigător set X – pariezi pe cine câștigă respectivul set
 • Handicapuri asiatice pe seturi – pariezi la câte puncte diferență va câștiga o echipă un anumit set.
 • Scor exact – pariezi pe scorul exact al unui set.

Cele mai importante competiții pe care să pariezi la volei

Există sute de competiţii de volei pe care poţi paria, de la turnee locale, la campionate internaţionale. Aici vom discuta despre cele mai populare dintre ele şi, totodată, cele mai importante.

 1. Cupa Mondială – Acesta are loc odată la 4 ani, ca şi mondialul de fotbal. Din 1991, acest turneu se desfăşoară în anul dinaintea Jocurilor Olimpice, fiind un turneu de calificare la Olimpiadă.
 2. Turneul de la Jocurile Olimpice – Are loc odată la 4 ani, în timpul Olimpiadei. Turneul a crescut enorm în popularitate, astfel, că de la 10 echipe masculine şi 6 feminine, s-a ajuns la 12 echipe feminine şi 12 masculine.
 3. Campionatele Mondiale feminine și masculine – Cele mai vechi şi mai prestigioase competiţii internaţionale de volei, mondialele sunt organizate odată la 4 ani, la doi ani după Jocurile Olimpice. Campioanele sunt calificate direct la Jocurile Olimpice.
 4. Liga Mondială Masculină – Organizată în fiecare an, de obicei vara, această competiţie are scopul de a creşte vizibilitatea voleiului la nivel mondial. Echipe naţionale de pe 5 continente se bat pentru trofeu.
 5. Grandprixul Mondial Feminin – Competiţie organizată anual, încă din 1993.
 6. Divizia A1 feminin și masculin – sunt campionatele naționale de volei din România, iar pariorii din România adoră să parieze pe ele. 

FAQ

❓ Ce sunt pariurile pe volei?
Pariurile pe volei reprezintă actul de a plasa pariuri pe rezultatele meciurilor sau turneelor de volei. Pariorii pot plasa pariuri pe câștigătorul unui singur meci, pe câștigătorul unui turneu, pe numărul total de puncte dintr-un meci, dar și pe altele.
❓ Care sunt cele mai populare competiții de volei pe care se poate paria?
Cele mai populare competiții de volei pe care se poate paria includ Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale, Cupa Mondială și Liga Mondială. Campioanele naţionale din Italia, Spania sau Rusia sunt, de asemenea, foarte populare. 
❓ Ce factori ar trebui să iau în considerare atunci când pariez pe volei?
Mereu este bine să te informezi înainte să plasezi orice fel de pariu. Verifică forma echipei din ultima perioadă, accidentările, meciurile directe.
❓ Este legal să pariezi pe volei?
Da, este legal să pariezi pe volei, atât timp cât faci acest lucru la o casă de pariuri legală, care deţine o licență de funcţionare emisă de ONJN.
❓ Ce tipuri de pariuri pot fi plasate pe meciurile de volei?
Există mai multe tipuri de pariuri care pot fi plasate pe meciurile de volei, inclusiv pariuri pe câştigător, pe numărul de puncte sau de seturi.
TOP case de pariuri ale săptămânii.
Bet On Red Casino

€450+ 250 Free Spins

22Bet

100% + 122 eur

Vulkan Bet

First deposit bonus 500 EUR