Ce este un bonus de înscriere?

Ce este un bonus de înscriere?

De ce alegi să pariezi la o anumită casă de pariuri? Poate te-ai obișnuit cu operatorul din momentul în care ți-ai creat un cont pe platforma acestuia, ți-au captat atenția jocurile sau oferta de bonusuri de înscriere sau de bun venit.

Să ne concentrăm un pic pe noțiunea de bonus, dat fiind că reprezintă unul dintre cele mai populare motive pentru care amatorii de pariuri sportive decid să-și mizeze banii la o anumită casă de pariuri.

În termeni mari, un bonus de bun venit reprezintă un cadou al casei de pariuri la care te-ai înregistrat, acordat pentru deschiderea unui cont de jucător. De aceea i se mai spune și bonus la înregistrare. În general, bonusul vine sub formă de bani, pe care îi poți folosi la plasarea pariurilor.

Pentru a obține bonusul, este nevoie să îndeplinești anumite cerințe ale operatorului. Însă până a vorbi despre condiții, trebuie să alegi un bonus de bun venit și nu este chiar atât de simplu.

Astfel, îți vom prezenta toate informațiile necesare pentru a face alegerea potrivită.

Bonusuri de bun venit la casele de pariuri din România

La capitolul bonusuri de bun venit, sigur dorești tot ce e mai bun. Zis și făcut, căci îți vom prezenta mai jos operatorii caselor de pariuri din România cu top bonusuri. Alegerea noastră se bazează nu doar pe suma bonusului, dar pe o combinație de factori, printre care și valoarea cotelor, depunerea minimă, rulajul, termene și condiții de obținere a bonusului, dar și altele.

În lista de mai jos vei regăsi valoarea bonusului de bun venit pentru fiecare casă în parte, dar și avantajul principal de a miza la acestea.

 • Casa Pariurilor: bonus de bun venit de 600 RON, o valoare peste media de pe piață;
 • Unibet: pariu fără risc de 300 RON + 222 Rotiri EGT & Free Bet și cele mai mici cote minime;
 • Betano: bonus de bun venit de 100% până la 500 RON pentru cote super avantajoase;
 • Fortuna: bonus de bun venit de 100% până la 500 RON și un echilibru atractiv dintre rulaj și cote minime;
 • Maxbet: pariuri gratuite de 700 RON și condiții puține la obținerea bonusului;
 • Admiral: free bet de 150 Lei + 200% profit boost, printre cele mai bune oferte;
 • Superbet: bonus de bun venit de 500 RON, care îl poți utiliza pentru sport, live și loto;
 • Favbet: bonus de bun venit de 100% până la 1.000 RON, unul dintre cele mai avantajoase și cu rulaj mare;
 • Get’s Bet: bonus de bun venit de 50% până la 600 RON, destul de atractiv pentru un rulaj mic;
 • Betfair: bonus de bun venit de 550 RON, care depășește media pieței;
 • Netbet: free bet de 100 RON și rulaj acceptabil;
 • Mr Bit: bonus de bun venit de 600 RON, o valoare foarte bună pentru jucătorii noi;
 • 888sport: 100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite;
 • Public Win: bonus de bun venit de 200% până la 2.000 RON, cel mai mare de pe piață.

De ce casele de pariuri oferă un bonus de bun venit?

Să nu crezi că este o șmecherie sau înșelăciune. Motivul este mult mai simplu decât ai crede la prima vedere.

Competiția de pe piața pariurilor din România este una acerbă. Există sute de operatori care încearcă să atragă jucătorii pe platforma lor. Astfel, un bonus de bun venit reprezintă cea mai bună metodă de a îndemna amatorii de pariuri să-ți creeze un cont pe platforma casei și să plaseze mize pe aceasta.

Deși lucrează în avantajul casei, un bonus de înscriere este o situație win-win, căci obții niște beneficii în mod gratuit, pe care le poți utiliza pentru a plasapariuri. În cazul în care câștigi, ești doar în avantaj, iar dacă pierzi, nu riști cu banii proprii.

Cum să folosești bonusul de bun venit la o casă de pariuri?

Odată ce ai obținut un bonus la înregistrare, ai disponibilitatea de a-l utiliza așa cum l dorești tu, în anumite condiții. Sigur, dacă pariul tău iese câștigător și vrei să retragi banii, va trebui să ai îndeplinite anumite condiții.

Astfel, trebuie să folosești bonusul în termenul specificat de operator, care poate fi de 5, 7, sau chiar 30 de zile. Deseori, este vorba de 7 zile.

De asemenea, există cerințe de rulaj, care înseamnă de câte ori trebuie  să rulezi un câștig din bonus pentru a retrage banii. De exemplu, dacă condiția de rulaj este de 5x, înseamnă că va trebui să rulezi acele câștiguri de 5 ori.

În continuare, utilizarea unui bonus la înregistrare este condiționat și de cota minimă la care poți miza. Mai jos, vom detalia condițiile de rulaj și cotele minime la cele mai bune case de pariuri sportive din România:

 • Casa Pariurilor: rulaj 6x și cota minimă de 2.00;
 • Unibet: rulaj 3x și cota minimă de 1.40;
 • Betano: rulaj 5x și cota minimă de 1.65;
 • Fortuna: rulaj 10x și cota minimă de 1.01;
 • Maxbet: rulaj 1x și cota minimă de 2.00;
 • Admiral: rulajul nu este obligatoriu și cota minimă de 1.50;
 • Superbet: rulaj 6x și cota minimă de 1.60;
 • Favbet: rulaj 30x și cota minimă de 1.50;
 • Get’s Bet: rulaj 4x și cota minimă de 1.50;
 • Betfair: rulaj 6x și cota minimă de 1.60;
 • Netbet: rulaj 1x și cota minimă de 2.00;
 • Mr Bit: rulaj 5x și cota minimă de 1.70;
 • 888sport: rulaj 8x și cota minimă de 1.60;
 • Public Win: rulaj 1x și cota minimă de 1.50.

Clasificarea bonusurilor de bun venit

Pachetele de bun venit de mai sus sunt oferite de către case de pariuri legale, care dețin licența de operare din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Însă deținerea licenței nu este singurul criteriu după care clasificăm bonusurile de bun venit. Un criteriu esențial reprezintă valoarea bonusului, care ar trebui să depășească media de pe piață. Poți întâlni bonusuri precum 100% din valoarea primei tale depuneri sau free bet (pariuri gratuite bazate pe suma depusă).

Următorul criteriu de clasificare reprezintă regulile bonusurilor la înregistrare. Orice bonus se acordă în anumite criterii despre care am vorbit mai sus, acestea fiind sunt rulajul bonusului și cota minimă (de obicei, între 1.50 și 2.00).

Să nu trecem cu vederea și experiența de pariere și oferta serviciilor. Uneori, bonusul poate fi senzațional. Însă experiența pe platformă îți alungă dorința de a-l utiliza. Astfel, vom trece în revistă aici aspecte precum oferta pariurilor live, cotele și alte oferte ale casei.

Cum funcționează bonusul de bun venit?

În general, casele de pariuri sportive acordă bonusuri și promoții pentru toate categoriile de jucători, inclusiv jucători noi sau cu vechime. Cu toate acestea, bonusul de bun venit se acordă exclusiv jucătorilor care abia și-au creat contul, adică la înregistrare.

Pentru a obține bonusul de bun venit, este necesar să urmărești pașii descriși în termenii și condițiile casei. Deseori, aceștia corespund tuturor operatorilor. Astfel:

 • În momentul în care accesezi site-ul unei case de pariuri, apasă pe butonul Creează un Cont sau Înregistrare;
 • Vei fi direcționat către o fereastră nouă, unde va trebui să adaugi o serie de date personale, precum Nume, Prenume, Anul Nașterii, Număr de Telefon și Adresa de Email;
 • Următorul pas este setarea unui nume de utilizator și parolă a contului;
 • Odată ce le-ai setat, ar trebui să primești un email de confirmare a contului, unde vei primi informații cu privire la pașii următori;
 • Pentru a obține bonusul de bun venit, trebuie să parcurgi și procesul de verificare a contului, numit și Know Your Customer sau KYC, unde vei încărca niște copii la actul de identitate propriu și alte documente cerute de operator;
 • Dacă treci cu succes și de această etapă, vei primi bonusul de bun venit. În cazul în care este vorba de o sumă de bani, acesta va fi rulat direct în contul tău de jucător;
 • Acum, poți începe să plasezi pariuri.

Atenție, majoritatea bonusurilor de bun venit se acordă în termen de 24 de ore și sunt valabile timp de câteva zile, de obicei 7. În plus, pot exista și termeni de rulaj. Însă pentru a descoperi toate condițiile bonusului, citește termenii și condițiile acestuia.

Cum să retragi bonusul de bun venit și bonusul de înregistrare?

Ți-ai deschis un cont de jucător pe platforma casei de pariuri preferate și ai parcurs procesul de verificare a contului. Odată îndepliniți acești pași, nu rămâne decât să încasezi bonusul și să plasezi pariuri pe baza acestuia.

Însă cum retragi câștigurile din bonusurile la înregistrare? În dependență de tipul de bonus, este posibil să realizezi o primă depunere, cu suma minimă specificată de casă.

Apoi, vei selecta una din metodele de plată disponibile pe platforma operatorului. În general, este vorba de card de debit sau credit, portofele electronice (Skrill, Neteller), Paysafecard și altele. Introduci suma pe care dorești să o retragi și atât. Doar trebuie să aștepți să intre banii în cont.

Tipuri de bonusuri de bun venit

Deși se aseamănă, toate bonusurile de bun venit diferă între ele. Aceasta se datorează termenilor și condițiilor de obținere a bonusurilor, dar și valoarea acestora.

Astfel, poți întâlni bonusuri precum 50% sau 100% până la 500 RON, numit și bonus cash, în care operatorul casei de pariuri îți oferă un procent din suma pe care o depui. Dacă faci o depunere de 300 RON cu un bonus de 100%, casa îți oferă 300 RON în plus. Respectiv, ai 600 RON pe care îi poți paria.

O mică remarcă doar. Nu este recomandabil să alegi un bonus doar în baza valorii acestuia. De obicei, cu cât e mai mare valoarea bonusului, cu atât condițiile de obținere a acestuia sunt mai dificile. De exemplu, când vine vorba despre condițiile de rulaj, trebuie să te asiguri că le vei îndeplini în timpul valabilității bonusului, adică să pariezi de numărul de ori specificat altfel nu te alegi cu nimic.

Un alt tip de bonusuri de bun venit sunt pariurile gratuite sau free bet. În general, regulile și condițiile de obținere a bonusului sunt simple, fapt pentru care este potrivit pentru începători.

FAQ

❓ Ce este un bonus de bun venit?
Un bonus de bun venit reprezintă o ofertă sau promoție din partea casei de pariuri, pe care o obții la deschiderea unui cont pe platforma operatorului.
❓ Care este cel mai bun bonus de bun venit?
Orice bonus de bun venit vine la pachet cu avantaje și dezavantaje. Deși valoarea bonusului este importantă, nu este singurul criteriu după care ar trebui să te orientezi. Verifică condițiile de rulaj ale bonusului, cota minimă, dar și platforma de pariere.
❓ Ce beneficii oferă un bonus de bun venit?
Avantajul principal al unui bonus de bun venit constă în posibilitatea de a obține o sumă de bani gratis, pe care o poți utiliza la plasarea pariurilor sportive. Respectiv, ai parte de șanse în plus de câștig.
❓ Ce case de pariuri dețin cele mai bune bonusuri de bun venit?
Deși nu există un lider la capitolul bonusuri de înscriere, cele mai bune oferte le poți găsi la operatori precum Unibet, Casa Pariurilor, Favbet, Fortuna, Betano, Get's Bet, Public Win, Admiral, 888sport și altele.
❓ Cum aleg cel mai bun bonus de bun venit?
Pentru a selecta cel mai bun bonus de înscriere, verifică criterii precum valoarea bonusului, condițiile de rulaj, cota minimă, depunerea minimă, dar și experiența pe platforma de pariere.
TOP case de pariuri ale săptămânii.
Bet On Red Casino

€450+ 250 Free Spins

22Bet

100% + 122 eur

Vulkan Bet

First deposit bonus 500 EUR