Pariază pe cele mai tari turnee și cote la fotbal

Pariază pe cele mai tari turnee și cote la fotbal

Introducere

Atunci când vrei să pariezi la „sportul rege”, trebuie să iei în calcul mai multe variabile, precum cotele disponibile, tipurile de pariuri disponibile, inclusiv opțiunea de pariuri live, dar și ofertele casei.

Însă, pentru a cunoaște totul despre pariuri sportive fotbal, am pregătit acest articol, unde vom discuta despre ponturi pariuri sportive fotbal, strategii pentru pariuri, dar și tipuri de pariuri disponibile.

Pe ce turnee se pariază la fotbal?

La capitolul recomandări pariuri fotbal, aș zice că este important să începi cu selectarea turneelor și evenimentelor pe care să mizezi. Nu de alta, însă fotbalul este cel mai popular sport din lume, cu mii de evenimente zilnice și turnee de toate categoriile.

Desigur, cotele cele mai fierbinți la betting pariuri fotbal sunt pentru cele mai importante evenimente. La nivel de echipe naționale, vorbim despre Campionatul Mondial de Fotbal, Campionatul European de Fotbal sau Copa América. Iar cele mai populare și urmărite competiții la nivel de echipe sunt UEFA Champions League și UEFA Europa League.

Totuși, dacă ar fi să-ți dorești să plasezi niște pariuri la fotbal azi, e mai complicat, din moment ce competițiile de mai sus au loc în perioade specifice. Însă ai ocazia de a miza pe campionate interne de fotbal, cum ar fi Liga I, unde ai parte de mize foarte bune. Să nu uităm și de ”Big Five” campionate europene, fiind vorba despre Premier League în Anglia, La Liga în Spania, Bundesliga în Germania, Serie A în Italia și Ligue 1 în Franța.

fotbal-romania

Principiile și strategiile de bază ale pariurilor la fotbal

Poți să le numești și pariuri fotbal ponturi, dar preferăm să le caracterizăm drept pariuri sportive winner la fotbal. Hai să vedem care sunt cele mai bune:

  • Statistici pariuri sportive fotbal. Vorbim despre analiza minuțioasă a meciurilor de fotbal, clasamentelor, cotelor și altor criterii importante, care, însumate, oferă o perspectivă detaliată asupra potențialelor rezultate. Totuși, ai nevoie de ceva abilități de statistică, probabilistică și matematică.
  • Pariuri fotbal livescore. Strategia se bazează pe diverse tendințe de pariere asupra evenimentelor desfășurate live. Astfel, poți miza echipa sau minutul în care va fi marcat următorul golul, jucătorul care va marca acel gol, dar și modul în care va fi marcat acesta.
  • Scorul par. Plasezi miza pe faptul că o partidă va avea un număr par de goluri. Pentru aceasta, este bine să urmărești performanțele unei singure echipe și să mizezi pe partidele acesteia doar, astfel ca, după fiecare pierdere, să înmulțești miza precedentă cu 2.2.
  • Martingale. Principiul strategiei constă în dublarea mizei în cazul unui pariu pierdut. Respectiv, pentru pariul câștigat, vei recupera pierderea, dar și vei obține un profit. Ia în calcul faptul că strategia Martingale se focusează pe partide cu cota peste 2. În plus, trebuie să deții fonduri importante, din moment ce pierderile pot fi consecutive, chiar și 7 sau 8.

Tipuri de pariuri la fotbal

Dacă ești începător, nu te avânta în pariuri complexe. Începe cu lucruri de bază, cum ar fi mizarea pe partide cu cote mai mici, dar și mai sigure. De asemenea încearcă să mizezi pe rezultate finale pentru pariuri sportive fotbal, adică pariuri 1X2, cu alegerea echipei câștigătoare sau posibilitatea unei egalități.

Odată cu experiența, poți încerca și altfel de pariuri, precum:

  • Pariul Draw No Bet. Reprezintă un pariu care elimină posibilitatea unei remize a partidei, fapt care mizezi doar pe câștigător. În cazul unei remize, vei primi banii mizați înapoi.
  • Numărul de goluri. Altfel spus, mizezi pe faptul că în partidă se vor marca mai puțin sau mai mult de 1.5, 2.5, 3.5 (și așa mai departe) goluri.
  • Handicapurile asiatice. Sunt printre cele mai populare pariuri, unde mizezi pe faptul că o echipă se va impune la minim 2-3 goluri diferență, fapt care crește cota inițială.
  • Pauză/Final. Un alt pariu popular, unde alegi rezultatul primei reprize, dar și rezultatul final al partidei.

FAQ

❓ Care sunt cele mai populare pariuri la fotbal?
Printre cele mai mizate pariuri la fotbal sunt 1X2, numărul de goluri, pauză/final și handicapuri asiatice.
❓ Unde pot găsi pariuri fotbal online?
Dacă vrei să plasezi mize la fotbal online, te poți înregistra pe o casă de pariuri, precum Superbet, Unibet, 888sport, Betano și altele.
❓ Care sunt cele mai importante evenimente pe care se pariază la fotbal?
Cele mai importante evenimente la fotbal sunt Campionatul Mondial de Fotbal, Campionatul European de Fotbal, UEFA Champions League și UEFA Europa League.
❓ Ce competiții de fotbal oferă cele mai bune cote pentru pariuri?
Există mii de evenimente de fotbal zilnice, cu mize avantajoase. Totuși, printre cele mai atractive cote oferă campionatele interne mari, cum sunt Premier League, La Liga Bundesliga, Serie A și Ligue 1.
❓ Există ponturi câștigătoare la fotbal?
Deși nu poți avea rezultate garantate, există anumite strategii care te ajută să-ți crești șansele de câștig la pariuri sportive.
TOP case de pariuri ale săptămânii.
22Bet

100% + 122 eur

Vulkan Bet

First deposit bonus 500 EUR

Winmasters Review România 2024

100% Bonus până la 500 RON