Case de pariuri online cu retragere rapida

Case de pariuri online cu retragere rapida

Cand vine vorba de retragerea unui castig, credem ca fiecare jucator isi doreste sa se vada cu castigul in posesie pentru a se bucura de el, fie el mare sau mic. Mai exact, ce inseamna o casa de pariuri rapida.

Insa, acest lucru depinde foarte mult de modalitatea de retragere, de exemplu retragerile intr-un portofel electronic sunt cele mai rapid, ele durand de obicei sub 24 de ore, unele fiind retrase in chiar cateva ore, insa de multe ori, acestea necesita costuri suplimentare de transfer. In schimb, retragerile pe cardul bancar pot dura ceva mai mult, insa nu au alte costuri suplimentare decat procentul regrementat de organizatiile care se ocupa cu acest domeniu.

In acest articol am pregatit niste recenzii la case de pariuri rapide si care sunt criteriile prin care fiecare dintre ele au fost alese, diferentele si multe alte informatii. Citeste in continuare pentru a afla care sunt din punctul nostru de vedere case de pariuri online rapide. Dupa acest articol, te asiguram ca vei afla ce inseamna o casa de pariuri rapida din acest punct de vedere.

First deposit bonus 500 EUR
5.0
100% + 122 eur
4.8
100% UP TO€120 PLUS 120 FREE SPINS
4.8
Bonus de 100% până la 600 de RON
4.5
500RON bonus de bun venit
4.5

Factori care influenteaza viteza de retragere

Dupa cum spuneam mai sus, exista cativa factori care influenteaza viteza unei retrageri. Fie ca vorbim despre durata in care operatorul proceseaza tranzactia, modalitatea de retragere, sau chiar si banca folosita. In randurile urmatoare putem vedea ce face o casa de pariuri rapida si cum putem folosi asta in favoarea noastra.

1.Timpul de procesare din partea operatorului

Primul lucru care influenteaza viteza de procesare a unei retrageri este, cu siguranta, timpul in care operatorul, adica acea casa de pariuri de la care am facut retragerea, proceseaza plata. Asta presupune verificarea platii, validarea acesteia si transmiterea informatiei catre banca. De obicei acest proces nu dureaza mai mult de 24 de ore si fluctueaza in functie de valoarea sumei retrase. Daca suma este foarte mare, probabil va necesita mai multe verificari. Insa, si daca exista multe retrageri in acea perioada, este posibil ca acest lucru sa intarzie putin procesul.

2.Metoda de plata aleasa

Cel mai important lucru probabil, este cu siguranta metoda de plata aleasa. Nu conteaza daca este o casa de pariuri rapida care proceseaza plata instant, daca metodata aleasa de noi este una mai lenta.
Cea mai rapida metoda de retragere este cea printr-un portofel electronic precum Neteller sau Skrill, la unele case de pariuri chiar si PayPal, aceste modalitati de plata sunt cele mai rapide deoarece casele de pariuri au deja o conexiune prin care fondurile circula si tot ce trebuie este sa se confirme de catre operator plata, dupa asta venitul intra in cont aproape instant. Urmatoarele la rand ar fi platile catre cardul bancar, care de regula sunt procesate intre 1 si 3-4 zile. Cele mai lente sunt retragerile prin transferul bancar, care dureaza intre 1 si pana la doua saptamani daca ceva nu merge bine.

3.Suma retrasa

Evident, conteaza si suma pe care o retragem, cu cat ea este mai mare, poate dura mai mult pentru ca necesita verificari suplimentare. Insa asta nu este o problema deoarece diferente sunt destul de mici si pragurile sunt niste sume destul de mari, greu de atins.

4.Banca implicata in tranzactie

Daca optezi pentru o metoda care implica o banca, aici diferente este in functie de banca aleasa deorece acestea opereaza la strandarde diferite si de aici pot aparea diferente in procesarea platii.

Case de pariuri cu retrageri rapide

Am pregatit si o lista cu cele mai unde iti vom prezenta si argumenta ce inseamna o casa de pariuri rapida si care sunt acestea.

1.Betano

Cu siguranta una dintre cele mai preferate case de pariuri online legale la momentul actual, poate chiar liderul de piata din din multe puncte de vedere, in special cand vine vorba de retrageri rapide pe cardul bancar, exista cazuri in care retragerea este primita chiar si in cateva ore. La transferuri bancare nu se descurca chiar asa de bine Insa indiferent de asta, noi spunem ca este in momentul de fata cea mai buna platforma pentru retrageri rapide.

Una dintre cele mai rapida case de pariuri, aplicatia se poate descarca de pe App Store daca esti posesorul unui iPhone care ruleaza pe iOS sau in cazul in care ai Android, direct de pe site-ul Betano.

2. FavBet Romania

Favbet este o casă de pariuri licențiată din România care are o retragere rapidă de bani pe card. După înregistrarea la Favbet, vă puteți reînnoi ușor și rapid contul de joc și apoi puteți retrage la fel de repede câștigurile de pe card. În cazul întrebărilor, serviciul de asistență funcționează 24/7. Vă puteți înregistra rapid în aplicația mobilă din App Store și Google Play Store.
Citiți mai multe recenzii despre casa de pariuri AICI.

3.Unibet

Putem numi o casa de pariuri rapida si platforma Unibet care are cu siguranta cea mai completa platforma din punct de vedere al complexitatii. Retragerile sunt destul de rapide si pe cardul bancar(de la cateva ore pana la maxim 2 zile) si direct prin transfer bancar(de la 1 pana la 6 zile).

Casa de pariuri rapida Unibet are si o aplicatie care se poate descarca de pe Google Play daca ai Android sau de pe App Store daca esti posesor al unui iPhone avand sistemul de operare iOS.

4.Superbet

Superbet are o platforma online deosebita si la fel si pentru mobil daca ne referim la aplicatie, care ruleaza fara probleme si este placuta din punct de vedere vizual si estetic. Optimizarea bine facuta o ajuta sa fie printre primele case de pariuri din Romania si impreuna cu faptul ca este lider pe piata din punct de vedere al retragerilor rapid direct prin transfer bancar. Aplicatia o poti descarca de pe App Store daca esti posesor al unui iPhone sau pentru cei cu Android de pe Magazin Play.
La retragerile prin cardul bancar nu sta atat de bine dar diferenta nu e destul de mare.

5.Netbet

NetBet este unul din liderii de piata cand vine vorba de pariuri sportive si bonusuri indiferent de platforma. Recunoscuta la nivel global, este o casa de pariuri care a reusit sa se faca vazuta in lumea pariurilor sportive si are o platforma deosebita.

Retragerile pe Netbet sunt aprobate in maxim 24 de ore si banii intra in cont in aproximativ 1-2 zile iar prin transfer bancar poate dura putin mai mult, existand cazuri intre 4 si 10 zile.

Un alt bonus al platformei Netbet este ca ofera foarte multe optiuni de retragere sau depunere.

Cea mai rapida metoda de retragere

Cea mai rapida metoda prin care banii castigati se pot retrage, este cu siguranta plata prin portofelul electronic. Aceasta este cea mai rapida datorita faptului ca acea casa de pariuri de la care facem retragerea are deja o conexiune facuta cu banca sau providerul serviciului respectiv si din aceasta cauza tranzactia se face aproape instant in contul jucatorului, dupa ce a fost aprobata de catre operator. Singurul dezavantaj ar fi faptul ca pot exista anumite taxe suplimentare care pot fi adaugate in momentul retragerii. De asemenea pentru a folosi acei bani este nevoie de un card de la portofelul electronic respectiv sau un alt transfer catre contul nostru care din nou poate avea costuri suplimentare pentru a efectua tranzactia cu succes.

Metode de retragere a castigurilor

Dupa cum am spus mai sus, cel mai important factor care influenteaza viteza unei retrageri este modalitatea de plata pe care noi o alegem. La noi in tara exista o piata destul de diversificata cand vine vorba de modalitatile de retragere. Haideti sa vedem care sunt ele si care sunt cele mai eficiente.

1.Portofelele electronice impreuna cu cardurile preplatite (sub 24 de ore)

Portofelele electronice sunt cu siguranta cea mai rapida modalitate de a retrage banii in siguranta. Scurt, rapid, si direct in portofelul electronic.

Cea mai rapida metoda de retragere este cea printr-un portofel electronic precum Neteller sau Skrill, la unele case de pariuri chiar si PayPal, aceste modalitati de plata sunt cele mai rapide deoarece casele de pariuri au deja o conexiune prin care fondurile circula si tot ce trebuie este sa se confirme de catre operator plata, dupa asta venitul intra in cont aproape instant.

Un mic dezanvataj ar fi cateva costuri in plus, si faptul ca banii intra in acel cont virtual, si daca nu ai un card fizic, va trebui sa iti faci tu un transfer pe cardurile tare bancare sau orice modalitate prin care poti folosi sau retrage banii in cash.

Chiar si cu aceste mici dezavantaje, per total viteza retragerii conteaza mai mult si le claseaza pe primul loc din punctul de vedere al retragerilor rapide.

2.Retragerile pe cardul bancar(de la cateva ore pana la 3 zile)

Aceasta metoda este prezenta la toate casele de pariuri si este cea mai comuna. Cardul e usor de folosit, platile se fac rapid iar la fel si retragerile. Varianta asta este cea mai recomandata pentru incepatori. Retragerile pot dura cateva ore pana la chiar si 2-3 zile in functie de alti factori.

3.Retragile prin transfer bancar(de la 1 zi pana la 14 zile)

Retragerile prin transfer bancar sunt cele mai sigure, din cauza faptului ca e o tranzactie intre tine si direct casa de pariuri. Insa, din acest motiv, poate dura si cel mai mult.
Dupa cum am mai spus, durata transferului bancar poate dura intre o zi, minimul si maxim 14 zile, insa in unele cazuri se trimit si mai repede, asta in functie de casa de pariuri si multi alti factori enumarati mai sus.

First deposit bonus 500 EUR
5.0
100% + 122 eur
4.8
100% UP TO€120 PLUS 120 FREE SPINS
4.8
Bonus de 100% până la 600 de RON
4.5
500RON bonus de bun venit
4.5

Cum am evaluat casele de pariuri

La fel cum am mentionat pe parcusul acestui articol, exista multime de factori dupa care am evaluat casele de pariuri insa haide sa vedem mai exact cum am facut asta.

Durata in sine impreuna cu alte elemente mentionate fac o casa de pariuri sa poata fi cea mai buna din acest punct de vedere.

Urmatorii factori au avut rolurile de a ne ajuta sa clasificam operatorii in functia de durata retragerilor

  • Retragerea pe cardul bancar – plata prin cardul bancar este cea mai raspandita si folosita metoda de retragere dar si de depunere. Ea poate dura foarte putin la unii operatori insa durata fluctueaza in functie de alti factori.
  • Retragerea prin tranferul bancar – cea mai sigura metoda de retragere facuta direct intre tine si casa de pariuri, dar poate dura si cel mai mult.
  • Viteza de procesare din partea casei de pariuri – de cele mai multe ori, aceste procesari se fac de rapid si nu este un factor atat de decisiv, dar poate influenta durata retragerii.
  • Suma retrasa – ultimul factor este suma, cu cat ea este mai mare, cu atat pot aparea mai multe intarzieri sau mai mult timp adaugat in plus pana retragerea va fi finalizata si banii vor fi virati in cont.

FAQ

❓ Care este cea mai rapida metoda de retragere?
Retragerile intr-un portofel electronic sunt cele mai rapide, ele dureaza de obicei sub 24 de ore, unele fiind retrase in chiar cateva ore, insa de multe ori, acestea necesita costuri suplimentare de transfer. In schimb, retragerile pe cardul bancar pot dura ceva mai mult, insa nu au alte costuri suplimentare decat procentul regrementat de organizatiile care se ocupa cu acest domeniu.
❓ Cat dureaza de obicei o retragere?
Conteaza metoda de plata aleasa. Nu conteaza daca este o casa de pariuri rapida care proceseaza plata instant, daca metodata aleasa de noi este una mai lenta. Cea mai rapida metoda de retragere este cea printr-un portofel electronic precum Neteller sau Skrill, la unele case de pariuri chiar si PayPal, aceste modalitati de plata sunt cele mai rapide(sub 24 de ore). Apoi urmeaza platile catre cardul bancar, care de regula sunt procesate intre 1-3 zile. Cele mai lente sunt retragerile prin transferul bancar, care dureaza intre 1-2 saptamani(1-14 zile).
❓ Ce influenteaza o casa de pariuri rapida?
Dupa cum spuneam mai sus, exista cativa factori care influenteaza viteza unei retrageri. Timpul de procesare din partea operatorului. Primul lucru care influenteaza viteza de procesare a unei retrageri este, cu siguranta, timpul in care operatorul, adica acea casa de pariuri de la care am facut retragerea, proceseaza retragerea. Metoda de plata aleasa. Cea mai mare impotanta o are cu siguranta metoda de plata aleasa. Nu conteaza daca este o casa de pariuri rapida care proceseaza plata instant, daca metodata aleasa de noi este una mai lenta. Suma retrasa. Conteaza si suma pe care o retragem, cu cat ea este mai mare, poate dura mai mult pentru ca necesita verificari suplimentare. Insa asta nu este o problema deoarece diferente sunt destul de mici si pragurile sunt niste sume destul de mari, greu de atins. Banca implicata in tranzactie. Daca optezi pentru o metoda care implica o banca, aici diferente este in functie de banca aleasa deorece acestea opereaza la strandarde diferite si de aici pot aparea diferente in procesarea platii.
❓ Care este casa de pariuri cu cea mai rapida retragere?
Aici este putin greu de spus, deorece asta difera in functie de modalitaea de plata aleasa. Insa noi am ales cele mai bune case de pariuri in functie de viteza platii facute prin cardul bancar si transferul bancar, cel prin portofelul electronic fiind standard cam la toate casele de pariuri. Daca ne referim la retrageri prin cardul bancar, Betano si Unibet au cele mai bune rezultate, avand cei mai mici timp de procesare, aprobare si virare a unei retrageri. Cat despre transferuri bancare, Casa Pariurilor este lider, impreuna cu Betfair. Aceste care de pariuri trimit banii prin transfer bancar putin mai rapid decat celelalte case de pariuri.
❓ Care este avantajul unei retrageri rapide?
Aici nici nu are rost sa detaliem prea mult, insa normal ca e cel mai bine sa primim banii retrasi cat mai repede, deoarece exista in primul rand riscul sa ii pariem inapoi.
❓ Suma retrasa influenteaza durata retragerii?
Da, conteaza si suma pe care dorim sa o retragem, cu cat ea este mai mare, cu atat poate dura mai mult retragerea pentru ca necesita verificari suplimentare. Insa asta nu este o problema deoarece diferentele de obicei sunt destul de mici si pragurile sunt niste sume destul de mari, la fel, destul de greu de atins.
❓ Retragerile pe portofelele electronice costa mai mult?
Orice retragere are taxele predefinite si acelasi procentaj fix, insta la retragerile rapide, este posibil ca in unele cazuri sa platim putin mai mult, anumite taxe suplimentare de retragere si procesare a platii prin protofelul electronic.
TOP case de pariuri ale săptămânii.
22Bet

100% + 122 eur

Vulkan Bet

First deposit bonus 500 EUR

Winmasters Review România 2024

100% Bonus până la 500 RON