Pariuri pe CS:GO

Pariuri pe CS:GO

CS:GO este prescurtarea de la Counter-Strike: Global Offensive, un joc tactic de tip multiplayer, lansat în 2012 de Valve și Hidden Path Entertainment. Este al patrulea joc din seria Counter-Strike. CS:GO a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de tip shooter multiplayer din lume, cu milioane de jucători care se întrec în diverse competiții. Odată ce acest joc a crescut în popularitate, au început să apară și oameni doritori să parieze pe meciurile de CS:GO. Iar casele de pariuri au răspuns cerințelor jucătorilor și au început să bage în oferta lor pariuri pe CS GO. Citește mai departe ca să afli ce site-uri de pariuri pe CS GO există, cum poți paria pe acest joc, sfaturi și strategii pentru o pariere eficientă, dar și de ce pariurile pe CS:GO au devenit atât de populare.

csgo-1

Cum poți paria online pe CS:GO

Dacă ai mai pariat până acum, dar doar pe evenimentele sportive reale, trebuie să știi că și pariurile pe eSports sunt la fel de simplu de plasat. Cum bagi la pariuri pe CS GO? Pai, înainte de toate, trebuie să găsești un site de pariuri pe CS GO, adică o casă de pariuri care are în ofertă pariuri pe acest joc. Apoi îți faci un cont, dacă nu ai unul deja. Pasul următor este să mergi la secțiunea de eSports sau Cybersports din categoria de Pariuri. Apoi selectezi evenimentul dorit, alegi pariuri, plasezi miza și aștepți deznodământul. Simplu, nu?

First deposit bonus 500 EUR
100% UP TO€120 PLUS 120 FREE SPINS

Sfaturi pentru pariurile pe CS:GO

Dacă vrei să începi să pariezi pe meciurile de CS:GO, atunci citește sfaturile noastre, te vor ajuta, mai ales dacă ești la început.

 • Informează-te despre echipele și jucătorii implicați. Analizează componența echipelor, vezi dacă lipsește vreun jucător important.
 • Analizează formatul de meci. Află exact câte hărți se vor juca. Formatul diferă în funcție de competiție, la unele se joacă cel mai bun dintr-o singură hartă, sau primul la două hărți. Ca să știi, o hartă se câștigă de către echipa care a ajuns prima la 16 runde. In caz de egalitate, 15-15, se joacă extra time. 
 • Informează-te despre tipurile de pariu, ce înseamnă fiecare.

Este important să fii informat înainte de a plasa un pariu pe CS:GO. Doar așa șansele tale de câștig pot fi mai mari.

Strategii pentru pariurile pe CS:GO

Înainte de toate, trebuie să știi că pariurile, indiferent pe ce sunt plasate, sunt tot jocuri de noroc, iar totul ține de noroc. Așa că nicio strategie nu îți poate garanta câștigul. Există însă unele care te pot ajuta să îți crești șansele de câștig. Iată câteva dintre acestea:

 • O strategie eficientă este să te concentrezi asupra unui tip de pariu și să devii expert în ele. Aceasta ar putea fi numărul total de runde sau câștigătorul rundei de pistol. Prin specializarea într-un anumit domeniu, poți dezvolta o înțelegere mai profundă a nuanțelor jocului.
 • O altă strategie este să profiți de pariurile live. Spre deosebire de pariurile plasate înaintea meciului, pariurile live îți permit să pariezi în timp ce meciul se desfășoară, astfel că îți poți face o idee despre care e echipa mai în formă.
 • Evită să iei decizii impulsive, bazate pe emoții, deoarece acest lucru poate duce la pierderi rapide. Acordă-ți timp suficient să analizezi bine echipele și jucătorii înainte să plasezi un pariu.

Tipuri de pariuri pe CS:GO

Multe siteuri de pariuri pe CS:GO oferă cam aceleași tipuri de pariuri pe meciurile de CS:GO, dar cotele pot varia de la o casă de pariuri la cealaltă. Hai să aruncăm o privire asupra celor mai populare tipuri de pariuri care pot fi plasate pe meciurile de CS:GO.

 • Pariu pe câștigător. Cel mai simplu pariu, pariezi pe cine va fi câștigător la final
 • Total hărți. Aici pariezi pe numărul de hărți care vor fi jucate, adică dacă meciul va ajunge sau nu în punct decisiv.
 • Scor corect hartă. Aici mizezi pe câte hărți va câștiga o echipă sau un jucător.
 • Pariuri pe hartă. Aici alegi ce echipă va câștiga prima hartă, a doua hartă etc.
 • Harta 1 – primul la 5 runde. Aici pariezi pe echipa care ajunge prima la 5 runde pe prima hartă jucată
 • Cele mai multe killuri în meci. În limbajul jucătorilor, un kill (sau frag) este numit momentul când ucizi un adversar.
 • Cele mai multe killuri în harta 1. Aici alegi echipa care crezi că va avea cele mai multe killuri în prima hartă sau în orice altă hartă.

Trebuie să mai știi că un joc de CS:GO nu are o durată stabilită dinainte. Aici trebuie să luăm în calcul mai multe aspecte, iar unul dintre ele este formatul după care se va desfășura partida. Se poate juca în formatul cel mai bun din 3 meciuri sau cine ajunge primul la 5 meciuri câștigate (în cazul finalelor). Un meci ține până una dintre echipa ajunge la 16 runde, dar nu uita că pot fi și prelungiri. Un joc poate dura 30 de minute sau chiar câteva ore.