Recenzie casa de pariuri 22bet
4.8

Recenzie casa de pariuri 22bet

100% + 122 eur
Recenzie casa de pariuri 22bet

Introducere

Odată cu evoluția industriei de pariuri online, casele de pariuri online se întrec în oferirea de bonusuri și servicii de top. Casa de pariuri 22bet a încercat de la început să-și îmbunătățească serviciile, ajungând acum una dintre cele mai bune case de pariuri online, la toate capitolele.   

22BetInformații succinte
Anul înființării2017
LicențăCuracao
Bonus de înscrierePână la 500 RON + 22 rotiri gratuite
Rotiri gratuitePână la 300 de rotiri gratuite la jocurile de păcănele
Aplicație mobilăDisponibil pentru dispozitive Android și iOS
Pariuri sportiveGamă largă de evenimente sportive și cote excelente pentru pariuri
Serviciul CliențiAsistență 24/7 prin chat live, telefon sau e-mail, în limba română H2 – Cum să vă înscrieți

În acest articol o să analizăm cele mai importante aspectele care definesc această casă de pariuri și vom vedea de ce este atât de apreciată de către pariorii din întreaga lume.

Bonusuri

Așa cum v-ați aștepta de la o casă de pariuri online modernă, 22bet România oferă un bonus de bun venit de top. Nu numai asta, dar bonusul la prima depunere poate ajunge la 122€. 

Acest bonus merge mână în mână cu ofertele grozave de pariuri pe fotbal ale 22bet, făcând weekend-urile și nopțile din Liga Campionilor mult mai plăcute. Dar, pentru a asigura weekend-uri distractive, 22bet a făcut chiar un pas mai departe! Vă puteți dubla depunerea în fiecare vineri cu un bonus de 100% de la casa de pariuri. 

În plus, 22bet își dorește să devină destinația preferată pentru pariuri sportive online, astfel încât veți primi adesea bonusuri de fidelitate de la ei. Aceasta este o modalitate grozavă de a păstra o mână de pariorii existenți, oferind în același timp o propunere atrăgătoare celor care tocmai li se alătură.

Înregistrare

Iată care sunt pașii pe care ar trebui să-i urmați pentru e vă deschide un cont nou la 22bet:

  • Faceți clic pe butonul „Înregistrare” din partea de sus a paginii.
  • În fereastra pop-up deschisă veți avea două opțiuni. Prima este să vă înscrieți printr-o înregistrare completă, iar a doua este să vă înscrieți prin intermediul unui cont de social media. 
  • Introduceți detaliile solicitate în funcție de meta de înregistrare aleasă
  • Vi se va da un număr ID de cont și îl utilizați cu parola pe care ați introdus-o pentru a vă înscrie.
  • Contul dumneavoastră va fi acum configurat și gata de utilizare.

Retrageri

Casa de pariuri 22bet este o casă de pariuri care permite depunerea și retragerea prin intermediul bitcoin-ului, fiind o opțiune atractivă atât pentru prezent cât și pentru viitor. Puteți fi sigur că indiferent de metoda de plată pe care o preferați, pe 22bet o veți găsi. Printre metodele de retragere disponibile la această casă de pariuri se numără și: Visa, Neteller, Skrill, Paypal, Entropay, etc.

Pariul minim

Miza minimă pe care o puteți plasa, indiferent de cote, este de 0,20 €. Cât de mare poate fi miza maximă depinde de cote, precum și de tipul de eveniment pe care doriți să pariați. Totuși, este corect să spunem că limitele mizei sunt de așa natură încât nici adevărații high-rolleri nu vor fi dezamăgiți.

Linie și mize

Cea mai mare atracție de la 22Bet este numărul de evenimente sportive pe care poți paria în fiecare zi. Soluțiile lor profesionale și ușor de utilizat pentru pariuri sportive sunt de înaltă calitate. Cotele sunt calculate în timp real și, datorită sistemului său high-end de bilete de pariere, dacă plasați un pariu, acesta poate fi plasat în câteva secunde. 

Potrivit casei de pariuri sportive 22bet, marja de profit este de 5,7%. Ceea ce înseamnă este că cotele sunt stabilite în așa fel încât, dacă ai dori să acoperi toate rezultatele potențiale, astfel încât toate câștigurile potențiale să fie egale, ai primi înapoi 94,3%.

Un alt lucru important despre cote este că puteți alege în ce format vor fi afișate. Puteți alege dintre următoarele formate: american, zecimal, fracțional, Hong Kong, indonezian și malaezian.

Cod promoțional

Primul tău stimulent pentru a te înscrie la 22bet este bonusul de bun venit pe care îl oferă această casă de pariuri sportive online. Bonusul de bun venit de la 22bet este un bonus de 100% din prima depunere pentru sume cuprinse între 1 € și 122 €. Această ofertă se aplică pariorilor, care trebuie să îndeplinească anumite cerințe de pariere pentru a transforma bonusul în bani reali.

Versiuni și aplicații mobile

Aplicația de cazinou 22bet a fost una dintre prioritățile casei de pariuri. Așadar casa de pariuri a reușit să lanseze aplicația pentru dispozitive cu iOS, precum și aplicația pentru dispozitivele cu Android într-un timp extrem de scurt de la lansarea propriu-zisă a platformei. Puteți găsi aplicația pentru iOS în App Store, respectiv aplicația pentru Android în Google Play, căutând – 22bet app.

Pe de altă parte, pariorii care sunt dornici să plaseze pariuri prin intermediul site-ului 22bet mobile vor descoperi că, odată ce folosesc un browser mobil pentru a vizita site-ul mobil dedicat, vor găsi un număr mare de opțiuni de pariere disponibile. Browserele de pe care puteți accesa casa de pariuri sunt: Mozilla Firefox, Safari și Google Chrome.

Folosind aplicația mobilă 22bet sau versiunea site-ului mobil, aveți acces deplin la toate opțiunile de pariuri sportive, opțiunile de pariere, secțiunile de pariuri live, cote extrem de mari, toate jocurile de cazinou și jocurile de cazinou live și, de asemenea, puteți beneficia de toate caracteristicile și funcțiile platformei 22bet, Puteți chiar să revendicați toate bonusurile pe care casa de pariuri 22bet vi le oferă.

Fiabilitate

22Bet este o casă de pariuri sportive din România de încredere. Licența prin intermediul căreia activează aceștia vine de la Curacao Gaming Authority, care este unul dintre cele mai respectate comisii de jocuri de noroc din lume. Le permite să accepte jucători dintr-un număr mare de teritorii și, prin urmare, ajută brandul să devină unul internațional.

Securitatea vine mână în mână cu asta și este oferită prin intermediul unui certificat SSL, oferindu-vă liniște sufletească nu numai când vă conectați, ci și când vine vorba de încărcarea informațiilor pentru contul dumneavoastră.

FAQ

❓ Cu mă pot loga la casa de pariuri 22bet?
Pentru a vă loga la această casă de pariuri va trebui să intrați în secțiunea 22bet Login și să vă introduceți adresa de email sau numele de utilizator și parola.
❓ Casa de pariuri 22bet oferă pariuri live?
Da, această casă de pariuri punea la dispoziția clienților o secțiune exclusivă de pariuri sportive live în care veți găsi un număr impresionant de evenimente.
100% + 122 eur
5.0
Încredere & corectitudine
5.0
Pariuri sportive & varietate de linii
5.0
Bonusuri & promoții
4.0
Relații clienți
4.8 Evaluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzie casa de pariuri 22bet
4.8/5