Pariază pe cele mai bune cote la tenis

Pariază pe cele mai bune cote la tenis

Dacă ești fan al „sportului alb” și dorești să câștigi niște bani de pe pariuri, ai dat peste articolul potrivit. Nu-ți promitem magie, însă cert că te vor ajuta sfaturile și informațiile de mai jos.

De ce? Pentru că vorbim despre cele mai bune și profitabile ponturi pariuri la tenis, care, aplicate corect, îți vor crește veniturile. Apropo, ne referim la tenis de câmp, nu la ponturi pariuri tenis de masa. De asemenea, vorbim despre strategii verificate în timp, cele mai importante competiții de tenis la care să pariezi, dar și vom aborda oferta Casa Pariurilor la tenis.

First deposit bonus 500 EUR
5.0
100% + 122 eur
4.8
100% UP TO€120 PLUS 120 FREE SPINS
4.8

Pe ce turnee se pariază la tenis?

De ce oamenii iubesc tenisul? Greu de zis, fiecare are propriile motive. Nouă ne plac cotele și șansele de câștig pe care le oferă acest sport. La fel ca în fotbal, există numeroase evenimente și competiții la care poți miza, de la turnee locale, până la internaționale.

În primul rând, să facem distincția dintre turnee ATP (la care joacă bărbații) și WTA (la care joacă femeile). În continuare, există 4 categorii principale de turnee, în următoarea ordine:

 • Turnee de Grand Slam sunt cele mai importante competiții, în care câștigătorul obține 2000 de puncte în clasamanetul general. Jucătorii pot participa la 4 astfel de turnee, fiind vorba despre Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open;
 • Turneele Masters sunt 9 la număr, Cincinnati, Indian Wells, Madrid, Miami, Monte-Carlo, Montreal, Paris, Roma și Shanghai, iar câștigătorul obține 1000 de puncte în clasamentul ATP;
 • Turneele de 500 de puncte;
 • Turneele de 250 de puncte.

Principiile și strategiile de bază ale pariurilor la tenis

Ce ponturi pariuri sportive la tenis azi poți folosi pentru a câștiga? Să începem cu faptul că trebuie de luat în calcul turneul la care vrei să pariezi, variabila principală fiind tipul suprafeței de joc (zgură, iarbă sau hard). De asemenea, trebuie să analizezi rezultatele și starea jucătorului pentru care vrei să mizezi.

Cele mai populare ponturi pariuri tenis azi se bazează pe strategiile clasice, cum ar fi Martingale, Fibonacci, Kelly și altele. Însă este necesar de considerat și oferta casei la care pariezi. Una dintre cele mai bune este oferta de tenis la Casa Pariurilor.

Ca strategii de bază, poți încerca următoarele:

 • Pariuri pe favoriți, unde există riscuri mai puține, cu șanse de câștig mai mari. Totuși, nu miza pe cote foarte mici. Mai degrabă, mizează pe cote apropiate de 1.50;
 • Tinere speranțe. Tenisul este un sport cu multe surprize și tinere talente, care se remarcă prin victorii constante, chiar și în fața celor mai tari. Urmărește aceste talente și mizează pe succesul lor;
 • Număr de game-uri. Pariurile live oferă variante și cote profitabile. La Casa Pariurilor tenis live, poți miza pe numărul de game-uri pentru fiecare set. Totuși, înainte de a paria, verifică regulament tenis Casa Pariurilor pentru a cunoaște termenii și condițiile de pariere.

Tipuri de pariuri la tenis

Tenisul oferă numeroase opțiuni de pariere. Iar cele mai bune sunt:

 • Câștigătorul meciului. Sigur, dacă vei miza pe favoriți, cum sunt Rafael nadal sau Novak Djokovic, vei avea cote mici. Așa că ar fi bine să te orientezi pe partide mai echilibrate;
 • Pariuri pentru fiecare set. Câștigătorul unui meci se decide pe baza numărului de seturi câștigate. Dacă ești inspirat și reușești să ghicești exact cine va câștiga fiecare set în parte, vei obține câștiguri importante;
 • Scor exact. Printre cele mai profitabile cote la Casa Pariurilor rezultate tenis sunt mizele pe rezultatele corecte ale partidelor;
 • Câștigătorul turneului. Este riscant, în special dacă la turneu participă mai mulți jucători de top. Însă ai putea să pariezi pe mai mulți favoriți sau să analizezi rezultatele jucătorilor în dependență de statistici;
 • Pariuri live. Dacă îți place să urmărești meciurile de tenis live, vei putea miza pe cote generoase.

FAQ

❓ Care sunt cele mai populare pariuri la tenis?
Printre cele mai populare opțiuni de pariere sunt câștigătorul meciului sau al turneului, scor exact, pariuri per set, dar și pariurile live.
❓ Care sunt cele mai importante evenimente pe care se pariază la tenis?
Turneele de Grand Slam sunt cele mai populare și urmărite evenimente din tenis. Respectiv, amatorii de pariuri nu ratează ocazia de a obține profituri importante în urma acestora.
❓ Ce competiții de tenis oferă cele mai bune cote pentru pariuri?
Orice competiție de tenis are cote atractive. Totuși, cele mai importante sunt Turneele de Grand Slam, unde participă jucătorii de top.
❓ Există ponturi câștigătoare la tenis?
Pentru a maximiza șansele de câștig la tenis, poți folosi strategii de pariere, precum pariuri pe favoriți sau numărul total de game-uri.
❓ Unde pot miza pe pariuri la tenis?
Dacă vrei să plasezi mize pe evenimente și turnee de tenis, o poți face la case de pariuri online, cum ar fi Casa Pariurilor.
TOP case de pariuri ale săptămânii.
22Bet

100% + 122 eur

Vulkan Bet

First deposit bonus 500 EUR

Winmasters Review România 2024

100% Bonus până la 500 RON