Totul despre pariurile online pe baschet

Totul despre pariurile online pe baschet

Baschetul este un sport palpitant, care atrage milioane de fani din întreaga lume. În timp ce mulți se bucură de vizionarea meciurilor pentru divertisment, alții văd acest sport ca pe o oportunitate de a face bani prin pariuri. Pariurile pe baschet pot fi o modalitate distractivă și profitabilă de a te implica în acest sport, însă pentru a reuși acest lucru este nevoie de cunoștințe și strategie. De la înțelegerea diferitelor tipuri de pariuri disponibile, inclusiv pariuri sportive live, până la analiza statisticilor echipelor și jucătorilor, există mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când plasați un pariu pe baschet. 

Сase de pariuri
First deposit bonus 500 EUR
OFERTA TA DE BUN VENIT:
1000% + 250 de rotiri gratuite

Cum să pariezi pe baschet în România

Dacă ești din România și vrei să începi să pariezi pe baschet, să știi că ai multe opțiuni la dispoziție pentru a face asta. Majoritatea caselor de pariuri au în ofertă pariuri pe zeci de evenimente din baschet.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să alegi o casă de pariuri de renume care oferă pariuri pe baschet. Odată ce ai ales casa de pariuri trebuie să îți faci un cont, dacă nu ai unul deja, și să efectuezi o depunere folosind una dintre metodele de plată disponibile. Este important să te familiarizezi cu regulile și reglementările casei de pariuri sportive înainte de a paria și să ții cont de faptul că legile din România privind jocurile de noroc sunt stricte, așa că asigură-te că ai ales o casă de pariuri care deține licență de funcționare. Următorul pas ar trebui să fie cel de informare. Să te informezi asupra echipelor, asupra jucătorilor și să cauți statistici care să te ajute să iei decizii bune. Există multe site-uri care oferă ponturi la pariuri sportive pe baschet, dar şi rezultate live la baschet, care te pot ajuta să plasezi pariul corect. Există, de asemenea, site-uri, chiar ale caselor de pariuri, unde poţi urmări meciuri de baschet live.

Top 3 cele mai bune case de pariuri pentru pariurile pe baschet

Dacă eşti interesat să pariezi pe baschet, te ajutăm cu o listă a celor mai recomandate site-uri unde poţi paria pe baschetul din România, dar şi pe cel internaţional. Suntem siguri că te va ajuta topul nostru, mai ales dacă eşti încă un novice în pariuri pe baschet.

 • 888 sport – este un operator licenţiat în România şi oferă cote avantajoase, peste media altor case de pariuri. Are un portofoliu bogat, acoperă majoritatea sporturilor, iar jucătorii care au plasat pariuri aici au fost extrem de mulţumiţi.
 • Superbet – una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România şi probabil liderul de piaţă la momentul actual. La Superbet poţi plasa pariuri atât pe baschet masculin live, cât şi pe cel feminin.
 • Vulkan Bet – o casă de pariuri relativ nouă, dar, odată ce am testat-o ne-am declarat mulţumiţi şi am revenit la ei pe site.

Cele mai populare pariuri la baschet

Există o sumedenie de tipuri de pariuri la baschet, iar pasionații le-au încercat pe majoritatea. Însă, mulți jucători ne-au dezvăluit că, după ce au încercat toate tipurile de pariuri, s-au oprit doar la câteva dintre ele, pentru că acestea le-au adus de cele mai multe ori și câștiguri frumoase. Haide să vedem care sunt cele mai populare pariuri la baschet, pe care cei pasionați le încearcă mereu:

 • Pariul pe câştigătorul meciului – este practic cel mai simplu pariu pe care îl poţi face, dar şi cel mai popular. Mizezi pe echipa care va ieşi câştigătoare. În cazul unui astfel de pariu câştigul nu este întotdeauna cel mai mare, dacă alegi să mizezi pe echipa favorită. Cota acesteia va fi una micuţă, care nu îţi va aduce un câştig mare. Totuşi, dacă alegi să pariezi pe echipa care nu este considerată favorită, iar aceasta produce o surpriză şi câştigă meciul, atunci câştigul tău va fi unul considerabil.
 • Pariul pe total puncte (over / under) – unul dintre pariurile preferate pentru mulţi este acest pariu pe numărul de puncte care vor fi marcate. Nu trebuie să nimereşti neapărat numărul fix al punctelor, dar să prezici dacă vor fi înscrise mai multe sau mai puţine puncte decât valoarea prestabilită. Practic pariezi dacă numărul total de puncte marcate într-un meci va fi peste sau sub un anumit număr.
 • Pariul pe handicap asiatic ajustabil – aici nu trebuie să nimereşti numele echipei câştigătoare, ci diferenţa de puncte cu care una dintre echipe va câştiga partida sau o va pierde. La baschet, acest tip de pariu este deseori preferat de către pariori, pentru că, în majoritatea cazurilor, partidele de baschet sunt dezechilibrate, iar acest tip de pariu oferă cote echilibrate.

Ca şi în alte sporturi, la baschet se poate paria pre match sau live. Mai nou, pariorii preferă pariurile sportive live, mai ales de când multe site-uri oferă posibilitatea de a viziona meciuri de baschet live online.

Alte tipuri de pariuri populare pre match:

 • Pariuri pe sferturi – cine câştigă primul sfert, al doilea etc
 • Pariuri pe prima repriză – aici vorbim de pariuri pe primele două sferturi adunate
 • Şansă dublă – mai populare la fotbal, dar mulţi le aleg şi la baschet
 • Total puncte echipe – pariuri pe numărul de puncte pe care îl va înscrie una dintre echipe
 • Total puncte par sau impar

Opţiuni populare de pariere live:

 • Prima echipa care va înscrie un anumit număr de puncte
 • Pariuri pe primul coş din următorul sfert
 • Pariuri pe următorul sfert

Pariuri live pe baschet

Pariurile live pe baschet au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, deoarece permit fanilor să parieze pe meciuri în timp ce acestea sunt în desfășurare. Având în vedere natura rapidă a baschetului, pariurile live pot oferi o experiență interesantă și interactivă pentru fani. În cazul pariurilor live, cotele și liniile se schimbă în mod constant în funcție de evoluția jocului, ceea ce înseamnă că pariorii trebuie să rămână vigilenți și să își ajusteze pariurile în consecință. În plus, pariurile live pot oferi oportunități unice de a profita de schimbările de moment sau de performanțele neașteptate ale jucătorilor. Chiar dacă poate nu urmăreşti efectiv meciul, există multe site-uri care oferă scoruri live la baschet, iar în funcţie de ele tu poţi decide care va fi următorul tău pariu. Totuși, este important să abordezi cu prudență aceste pariuri live, deoarece te poți lăsa dus de val și poți lua decizii impulsive.

Cele mai populare campionate de baschet la pariurile online

Casele de pariuri oferă zeci de competiții de baschet pe care poți paria. Dar, cea mai populară dintre toate este, fără doar și poate, National Basketball Association, sau, așa cum o știe toată lumea, NBA, din Statele Unite. Este practic campionatul american de baschet, un campionat în care joacă cei mai buni baschetbaliști din lume. Lumea se înghesuie la meciuri, deși biletele ajung și la mii de dolari. NBA atrage milioane de telespectatori în fiecare sezon și este cel mai iubit campionat de baschet din lume. Alte ligi populare pentru pariurile online pe baschet sunt Euroliga, CBA (Asociația Chineză de Baschet) și Liga Națională de Baschet din Australia. Fiecare dintre aceste ligi are un stil de joc propriu, ceea ce oferă o gamă largă de opțiuni de pariere pentru pasionații de baschet. Oricum, înainte de a paria, cel mai important lucru pe care îl poți face este să te documentezi bine despre echipe și jucători.

FAQ

❓ Ce sunt pariurile online pe baschet?
Pariurile online pe baschet sunt precum pariurile clasice, doar că sunt plasate în mediul online, pe site-urile caselor de pariuri. Aceste pariuri pot fi plasate înainte de începerea unui meci sau chiar în timp ce acesta se desfăşoară. Acest ultim mod de pariere se numeşte pariere live.
❓ Cum funcționează pariurile online la baschet?
Pentru a plasa un pariu online pe baschet, pariorii trebuie să acceseze site-ul de pariuri, să găsească meciul sau evenimentul dorit și să aleagă tipul de pariu pe care îl doresc. Apoi, trebuie să introducă suma pe care doresc să o parieze și să confirme pariul. În cazul în care pariul este câștigător, pariorul va primi câștigurile în contul său de pariuri online.
❓ Care sunt beneficiile pariurilor online pe baschet?
Printre beneficiile pariurilor online pe baschet se numără accesul facil şi rapid la o gamă largă de meciuri şi evenimente, posibilitatea de a plasa pariuri în timp real, dar şi de a urmări rezultatele live. În plus, beneficiile pariurilor online includ ofertele promoţionale şi bonusurile pe care le oferă site-urile de pariuri online.
❓ Cum pot plasa un pariu online?
Ai doar câţiva paşi de urmat ca să poţi începe să plasezi pariuri online. Mai întâi te înregistrezi pe un site al unei case de pariuri, apoi efectuezi o depunere în contul tău, alegi meciul pe care doreşti să pariezi, selectezi tipul de pariu şi introduci miza pe care o vrei.
❓ Care sunt cotele la pariurile de baschet online?
Cotele la pariurile online pe baschet reflectă probabilitatea de a câştiga a fiecărei echipe implicată, dacă alegi să pariezi pe câştigătorul meciului. Cu cât este mai mare probabilitatea ca un eveniment să se întâmple, cu atât cota este mai mică.