Pariuri online pe cursele de cai

Pariuri online pe cursele de cai

Cursele de cai sunt populare de secole, iar pariurile pe cursele pe curse de cai există de tot atât timp. Odată cu apariția pariurilor online, oricine poate paria pe cursele de cai și se poate bucura și de eventuale câștiguri. Citește mai departe ca să afli cum au apărut pariurile pe cursele de cai, cum să pariezi pe caii de cursă, sfaturi și strategii care să te ajute dacă vrei să începi să plasezi și tu pariuri online pe curse de cai.

Istoria pariurilor pe cursele de cai

Se știe că grecii antici erau cei mai cunoscuți pentru pariurile pe cursele de cai, iar aceste curse au fost o parte integrantă a culturii engleze încă din secolul al 17-lea. Pariurile moderne pe cai de curse au început în Marea Britanie în anii 1600, în timpul domniei regelui James. De atunci și până acum, pariurile pe cai continuă să existe în cultura britanică, chiar dacă ele sunt interzise la unele hipodromuri.

Pariurile pe cursele de cai au parcurs un drum lung până în prezent. În trecut, pariurile erau plasate numai la hipodrom sau prin intermediul caselor de pariuri, dar astăzi, pariurile hipice online sunt cea mai populară modalitate de a paria pe cursele de cai. Cursele de cai și pariurile pe cai de cursă reprezintă în zilele noastre o industrie de miliarde de dolari, cu curse și opțiuni de pariere disponibile pe întreaga planetă.

Сase de pariuri
First deposit bonus 500 EUR
100% UP TO€120 PLUS 120 FREE SPINS

Cum să pariezi online pe cursele de cai

Pariurile online pe cursele de cai sunt ușoare și convenabile, dar este important să știi ce faci înainte de a începe să pariezi. Iată un ghid despre cum să pariezi pe cursele de cai:

 • Alege o casă de pariuri care are în ofertă curse şi jocuri cu cai de cursă. Important este să alegi o casă de pariuri cu licenţă, ca să fii sigur că banii şi datele personale sunt în siguranţă. În România, două dintre cele mai importante case de pariuri care oferă pariuri online pe curse de cai sunt Netbet şi Unibet.
 • Creează un cont, dacă nu ai deja unul. Acest lucru implică, de obicei, furnizarea de informaţii de bază, cum ar fi numele, adresa şi emailul. 
 • Depune fonduri. Înainte de a începe să pariezi, va trebui să faci o primă depunere în contul tău.
 • Alege o cursă, apoi şi tipul de pariu dorit şi plasează biletul. Vom discuta despre cele mai populare tipuri de pariuri mai târziu în acest articol.

Sfaturi şi strategii pentru pariuri online pe cursele de cai

Pariurile pe cursele de cai, la fel ca orice alt pariu, nu sunt niciodată sigure, dar există câteva sfaturi și strategii care te pot ajuta să faci pronosticuri mai bine informate. Acest lucru poate duce la şanse mai mari de câştig. Iată de ce trebuie să ţii cont atunci când pariezi pe cai.

 • Fă cercetări. Înainte de a paria, este bine să te informezi despre caii şi jocheii care vor lua startul în cursă. Citeşte despre rezultatele avute în trecut pe acelaşi hipodrom, despre recordurile de pe pistă şi despre evoluţiile recente.
 • Pariază pe mai multe curse. Chiar dacă pariezi sume mai mici, poate fi mai avantajos să pariezi pe mai multe curse, decât pe una singură.
 • Nu paria numai pe caii consideraţi favoriţi. Îndreaptă-ţi atenţia şi spre caii consideraţi outsideri. De multe ori se produc surprize.
 • Evenimentele importante de curse de cai sunt întotdeauna mai profitabile
 • Nu paria niciodată mai mult decât îţi poţi permite să pierzi. Stabileşte un buget de la început şi respectă-l!
 • Acordă atenţie mare cotelor. 

Cele mai populare tipuri de pariuri pe cai de cursă 

Fiecare parior are strategia lui şi preferă un anume tip de pariuri pe cursele de cai. Dacă vrei să începi să plasezi şi tu pariuri online pe curse de cai, atunci sigur te va ajuta lista noastră cu cele mai populare pariuri:

 • Pariul simplu. Aici pariezi pe câștigătorul cursei
 • Pariu Each-Way. Sunt, în esență, două pariuri separate: unul pentru ca un cal să câștige, iar celălalt pentru ca un cal să se claseze pe oricare dintre pozițiile oferite în cursa respectivă. Practic mizezi atât pe victorie, cât și pe loc. Câștigi o parte din pariu chiar dacă îți iese doar unul dintre cele două.
 • Dead Heat – dacă doi dintre cai termină la egalitate, o să câștigi doar cu jumătate din miză. Ea se va înmulți cu cota aferentă pariului tău.

Pariuri live pe curse de cai

Pariurile live sunt tot mai populare, indiferent că vorbim despre fotbal sau cursele de cai. E mult mai interesant să plasezi pariuri în timp ce evenimentul este în desfășurare. Pariurile live au,  după părerea noastră, șanse mai mari să iasă câștigătoare. Una este să plasezi un bilet înaintea unei curse, iar alta e să vezi caii în acțiune și forma în care sunt. Mereu își poți ajuta pariurile în funcție de desfășurarea cursei.

Singurul dezavantaj al pariurilor live pe cursele de cai este că totul se desfășoară extrem de rapid, așa că și tu trebuie să fii mereu atent  și să reacționezi extrem de rapid.

Cele mai populare evenimente de curse de cai

 • Epsom Derby – una dintre cele mai celebre curse de cai din lume. Are loc anual, în Derby, Anglia și este cea mai bogată și prestigioasă cursă din Regatul Unit.
 • Prix de l’Arc de Triomphe –  cea mai mare cursă de cai din Europa. Are loc anual, la Hipodromul Longchamp din Paris şi reprezintă cea mai importantă cursă din tot sezonul de curse de cai din Franţa
 • The Kentucky Derby – este una dintre cele mai renumite curse de cai din lume. Are loc anual în prima sâmbătă din luna mai la Churchill Downs din Louisville, Kentucky.
 • Royal Ascot –  Royal Ascot este un eveniment de curse de cai care ţine cinci zile şi care are loc în luna iunie în Berkshire, Anglia. Este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de curse de cai din lume.
 • The Dubai World Cup – : Cupa Mondială din Dubai este un eveniment hipic care are loc anual în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Este cea mai bogată cursă de cai din lume, cu o bursă totală de 12 milioane de dolari.

FAQ

❓ Este legal să pariezi online pe cursele de cai?
Legalitatea pariurilor online pe curse de cai variază în funcție de locul în care locuieşti. În multe țări, pariurile online pe cursele de cai sunt legale și reglementate, dar în unele locuri nu sunt legale.
❓ Care este cel mai bun mod de a alege un cal pe care să pariezi?
Nu există o modalitate garantată de a alege un cal câștigător, dar cercetarea cailor și a jocheilor din cursă te poate ajuta să faci pariuri mai bine informate.
❓ Cât de mult ar trebui să pariez pe o cursă de cai?
Este important să stabileşti un buget pentru pariurile tale pe cursele de cai și să te ţii de el. Pariază doar sume pe care ţi le permiţi să le pierzi.
❓ Pot să plasez pariuri de pe un dispozitiv mobil?
Da, multe case de pariuri sportive online și site-uri de pariuri pe curse de cai au aplicații mobile sau site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile.
TOP case de pariuri ale săptămânii.
Bet On Red Casino

€450+ 250 Free Spins

22Bet

100% + 122 eur

Vulkan Bet

First deposit bonus 500 EUR